Stöd Ukraina

Mandusjennifers blogg

Söndag 5 Januari 2014 - Ao Nang
Resealbum: Thailand

jaha, en dag kvar då.

Hej nära o kära! :)
Mandus här. Jennifer sitter och målar naglarna, men hon hälsar!
Nu är det ju faktiskt bara en hel dag kvar här i paradiset. Efter det, en hel dag på resande fot hem till sverige. :)
Vi har haft det både fantastiskt och läskigt, kul, stressigt men framförallt varmt och soligt och alldeles alldeles underbart här. Det har varit en helt fantastisk första-resa för båda oss. Det har varit många prövningar för att det är bådas första resa själva och så långt bort till främmande land/folk/språk. Det tog en stund att komma in i kulturen, hur man "ska" bete sig och att pruta o sånt men nu känns det som att man går omkring här med rak rygg och är lite tuffare i förhandlingarna men ändå trevlig och man kan gatorna här hyfsat och känner sig säker helt enkelt. För er som är mer beresta kanske det känns som en baggis men vi har faktiskt varit ganska nervösa för det här. ;)
Vi har knappt bråkat, bara tjafsat lite i pressade situationer, i övrigt har det varit väldigt romantiskt, härligt o skönt här med Jennifer!

Men.. det här är inte slut än. Vi har sparat en väldigt stor utflykt till sist! Imorgon ska vi åka på Phi Phi Sunset Cruise. Vi drar härifrån 08.15 imorgon bitti och seglar ut med en yacht till phi phi för att snorkla och titta lite på ön runtomkring mata bay. Sedan rundar vi ön och börjar segla tillbaka mot ao nang och gör ett stopp vid bamboo island för mer bad och snorkling. Vi kommer åter tillbaka till hotellet vid ca 19.00. Därefter äta middag - packa - sova inför vår resa hem som startar alldeles för tidigt på tisdagsmorgonen.
En fantastisk avslutning på en mer fantastisk resa med världens underbaraste jennifer/maja ;)

Vi ser så mycket fram emot att träffa alla när vi kommer hem!
Kramar från oss!!
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

jaha, en dag kvar då.
10 år sedan
hej då 2013, hej 2014.
10 år sedan
näst sista december.
10 år sedan
ännu en dag på stranden!
10 år sedan
shopping dagar!
10 år sedan