Stöd Ukraina

Sundhis blogg

Måndag 25 December 2006

Hawaii - Los Angeles

Antligen! Pa vag till Anglarnas stad Goteborg eller kanske inte.

Upp tidigt, valdigt! In i bilen mot flygplatsen. Vi letar efter inlamningsplatsen for bilen. Trots att vi skulle betala kontant sa drogs hela summan fran Glenns kort. Men det drabbar ingen fattig...
Mot flygplatsen i den lilla sota bussen igen, 500 meter. Checka in! Genom sakerhetskontrollen! Ta av sig illaluktand skor som gatt upp och ner for en vulkan. Ja, ja amrekanarna far skylla sig sjalva. Pa 37 minutersplanet snabb servering av jouce och kaffe. Sen fem timmars vantan pa planet i Honolulu. Som en parantes regnade det for forsta gangen sen vi kom till Maui.

Pa flygplatsen tankte vi ata frukost men eftersom vi gatt ut genom sakerhetskontrollerat omrade fanns det ingenstans att ata. Incheckningen startade inte forran om 2 timmar. Ingen frukost, klockan var over 10 och vi hade varit vakna i 5 timmar.

11 var det incheckning och skorna akte av igen. Vi kakade lunch och PM och Karin avslutade Hawaiiresan och lunchen med en Mai Tai. Antligen kom vi pa planet. Nar vi landade i LA sjung kaptenen en julsang for oss. De har ju den konstiga ovanan over there att fira jul fel dag.

Ut genom sakerhetskontrollen, leta upp ratt incheckningsdisk, checka in, ny sakerhetskontroll, vanta pa det forsenade planet men det ar en helt annan historia...
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Lima dag 2
17 år sedan
Lima
17 år sedan
cusco
17 år sedan
Machu Picchu
17 år sedan
Ollantaytambo dag 2
17 år sedan