Stöd Ukraina

Legustas blogg

Tisdag 3 Maj 2011 - Bodrum

Gayfriendly Charter hotell i Bodrum med Apollo

Till Bodrums livliga miljö med vackra omgivningar och mysiga hamnkvarter har konstnärer och intellektuella sökt sig länge. Den internationella och sofistikerade atmosfären och det pulserande nöjeslivet gör Bodrum till en riktigt trevlig semesterort för dej som söker lyxen och en charter utöver det vanliga.

Från Bodrum är det bara ett stenkast över till Kos tar 1 timme med båt (Grekland) och det grekiska inflytandet märks tydligt i detta område som länge varit bebott av greker. På Bodrumhalvön finns gott om smultronställen att upptäcka och härliga badvikar.

• Elvino Hotel & Suites
Mindre hotell med pittoresk touch beläget med promenadavstånd från stranden. Rofyllt poolområde som är vackert omsluten av trädgården, med droppformad pool. Gäster på hotellet har gratis handduksservice och tillgång till parasoller och solstolar. Jacuzzi. På allmänna utrymmen har hotellets gäster gratis trådlöst nätverk med egen laptop. À la carte-restaurang belägen på takterrass som bjuder på naturskön utsikt, samt vinbar. Gym och frisör finns på faciliteten. Tillgång till tvättservice och valutaväxling. Nivåskillnader.

• Doria Hotel Bodrum
Denna lyxiga vitkalkade semesteranläggning erbjuder utsikt över Egeiska havet. Det finns även en exklusiv, privat strand. Doria Hotel Bodrum har en infinity-pool och ett omfattande spa med hamam och massagebehandlingar. De luftkonditionerade och eleganta rummen på hotellet har balkong med panoramautsikt. Rummen har ett badrum med morgonrock och tofflor samt kostnadsfritt Wi-Fi och platt-TV Doria har en restaurang med utsikt över poolen och serverar traditionella turkiska och medelhavsinspirerade fushion-rätter. Andra faciliteter inkluderar ett välutrustat gym med konditionsträning. Gästerna kan också njuta av dykning och golf i närheten. Doria Hotel Bodrum ligger en 10-minuters bilresa från centrumet. Sevärdheter i närheten inkluderar Myndus Tor, Mausoleum Halikarnassus och den grekiska amfiteatern. Milas-Bodrum International Airport ligger 30 minuter bort.

• The Marmara Bodrum Dolce Vita
Marmara Bodrum Dolce Vita är ett elegant hotell som ligger beläget med enastående utsikt över Bodrumhalvön. Poolområde med bar samt pool med motionsdel och en barnpool för de små. Gratis handduksservice, solstolar och parasoller. Jacuzzi och spa med flertalet behandlingar såsom hamam eller massage, mot avgift. Bastu. Huvudrestaurangen Marmara Tuti ligger belägen på terrassen och serverar välkomponerade medelhavsrätter. På faciliteten finns även en loungebar. Trådlöst internet med egen laptop på allmänna utrymmen, mot avgift. Frisör. Generöst utrustat gym. Tennis och squash. Ingen trafik.

Källa: http://www.apollo.se/se/hur-vill-du-bo/vara-boendekoncept/pages/gayfriendly.aspx

Gay i Bodrum: http://www.reseguiden.se/forum/blogg/gay-i-bodrum-11825

Gayfriendly endast för män (Gran Canaria > Playa del Inglés): http://www.apollo.se/se/hur-vill-du-bo/vara-boendekoncept/pages/gayfriendly-only...
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet