Stöd Ukraina

Bibolls blogg

Söndag 16 April 2017 - Lakeland
Resealbum: Florida

En dag i bilarnas tecken.

Från början hade vi tänkt att åka och se Thomas Alva Edisons och Henry Fords winter estates, men efter att vi kollat på vädret kändes det inte så lockande längre, dom flaggade för temperaturer över trettio grader.
Vi har tidigare fått tips om flera olika bil museum och vi åker mot en ort som heter Venice och Ideal Classic Cars. Det visar sig att det är en bilhandlare som bara säljer och köper väldigt fint renoverade och välhållna bilar före 1982, samt en och annan filmbil som Herbie, både nya och gamla verisionen, Mystery Machine från Scooby Doo och De Lorean "tidsresebilen" från tillbaka från framtiden. Väldigt fina bilar men inte vad vi tänkt oss som museum.
Resan går vidare mot Sarasota och Classic Car Museum, det var ett bilmuseum, allt från trampbilar, båtar, cyklar, motorcyklar, motordrivna hästdroskor till den senaste modellen av Dodge Challenger Hellcat. Där fanns även Paul McCartneys hundkoja och John Lennons sista bil en Merca 300 TTD, på sätt och vis kan man säga stjärn status på den bilen även om man inte tänkt sig en sådan bil till den mannen.
En rundtur och fika i Sarasota city innan vi åker mot dagens boende som ligger i Lake Land mitt emellan Tampa och Orlando.
God Natt, vi syns i morgon kväll. (Tror vi)
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Palmer i mängder
4 år sedan
På väg
4 år sedan
Mil Palmeras
4 år sedan
Ny strand
4 år sedan
Citronmarknaden
4 år sedan