Stöd Ukraina

Moniqes blogg

Tisdag 23 September 2008 - Thailand

En dag för rekreation

Efter en skön förmiddag på stranden med god lunch, kyler vi ner oss med en dusch och tar en promenad längs vägen. Här finns flera husbyggnader på gång, mest som lägenhetsköp, men även några hotell. Matställen är få, men det finns några få hyddliknande längs vägen. Så gott som tomt på turister. Det fattas en del för att kunna locka hit dem, men det kommer nog.

Tar ”bussen” lastbilen med säten på flaket, till en annan supermarket, fast den var mindre än den vanliga. Intill finns massage, Jan får glädjespel, han vill ha Thai-massage. En äldre dam kommer, hon talar ingen engelska. Diskussion med armar, ben o händer. Visst hon kan ge massage! Var? Tänker jag, som bara ser frisersalongens stolar. Men i rummet innanför har hon tre platser för massage. Vi vill ha massage samtidigt. En yngre kvinna hämtar då en synskadad man. Han skall ge Jan massage. Fördel förmodligen, han har nog bra känsla i sina händer o fingrar.

Jag får ta av shortsen o byta till vida thai-byxor. Sen börjar massagen, den är hård och den känns. Men trots det väldigt skön. Vi tog två timmars massage, det kostar oss 600 bath för båda, dvs120:- totalt för oss.

Efter massagen får vi en kall våt tvättlapp att svalka oss med, samt varsin kopp Ingefärste med socker (tror vi det är). Vi tackar för skön massage.

Går till nästa supermarket o handlar lite. Stoppar en buss på vägen hem. I ”restaurangen” vid vägen köper vi mat att ta med till rummet. Sedan går vi upp, sätter oss på vår balkong och njuter av mat och utsikt.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet