Stöd Ukraina

Sanders blogg

Fredag 25 Mars 2016 - San Francisco
Resealbum: WestCoast 2016

Den gyllene bron

I dag har vi nog slagit rekord i att promenera, gissar att vi gått minst en mil och som vi nämnt tidigare är det rejält kuperat här i SF. Vi började dagen med att åka Cable Car (San Fransiscos historiska spårvagnar). Det var värt att köa en timme för att få uppleva en resa med dessa häftiga spårvagnar.
Därefter var det lunchdags i hamnen och några av oss provade hummersoppa i bröd. Antte gav soppan en 4:a.
Efter en lunch var det dags att ta sig till Golden Gate bron. Precis som alla andra turister ville vi också fotografera bron från alla vinklar, framifrån, vid sidan av bron, på bron, hundra selfies, så många foton blev det. Matte som är brofantast ( han kan allt om broar) berättade att Golden Gate var en av de första broar som byggdes med långt spännvidd mellan pelarna. Den byggdes också för att klara tre gånger sin kapacitet. Och som vi alla vet förekommer Golden Gate i många filmer.
Kvällen avrundades med hämtpizza och öl på rummet. Skönt att bara ta det lugnt och ladda för bilfärden söderut. Hoppas ni alla har en fin påskhelg där hemma. Här märker vi inte av påsken direkt. Ingen sill, skinka och ägg men tre små söta påskgummor har dock kunnat ses på gatorna här i SF ;) // Jenny

Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Resortbesök Palm Springs
7 år sedan
Kasinostaden
7 år sedan
Grand Canyon
7 år sedan
Ökenresa
7 år sedan
3 Dagar i San Diego
7 år sedan