Stöd Ukraina

Bippen78s blogg

Söndag 20 April 2008 - Antibes

Dagsutflykt till Antibes och Cannes

I natt bodde vi på Hotell Albert som ligger precis vid strandpromenaden med härlig utsikt.

vi gick upp till tågstationen i Nice-Ville och tog tåget till Antibes. En liten stad med en fin hamn och massa mysiga smågränder i gamla delen. Vi åt lunch mitt i gamla stan. Det blåste men solen sken. säsongen har inte riktigt börjat här än så det har varit lagom med folk överallt. Vi vandrade omkring ett tag och var även på Yacht show med en hel del lyxiga båtar. Herre gud vad pengar det guppar omkring.

Sen tog vi tåget igen till Cannes. Där kikade vi på ännu mera yacht´s... :) Så började regnet att falla. Vi sökte skydd på ett fik tog en kaffe. Kan säga att vi var dyngsura när vi äntligen satt på tåget tillbaka till Nice.

I cannes kikade vi även på byggnaderna där filmfestivalen hålls. Den är i Maj.
Eftersom det var söndag så var alla affärer stängda tyvärr och det var inte alls så mycke folk ute i rörelse.

Vid middagstid tog vi tåget tillbaka till Nice. På v'ägen hem köpte vi en flaska rosé vin som vi hade sjukt svårt att få upp korken på... hahahahah... Vi provade alla möjliga sätt.. pennor, avbrutna galjar.. hahahaha... Vi garvade så vi grät båda två. Tänk att det var så svårt att få tag i en vinflaska med skruvkork. Ja sjukt kul hade vi i alla fall.

Vi åt varsin god stenungsbakad pizza till middag och drack lite öl.
Vidare på kvällen mötte vi upp Anna-Karin och Sofia som jag haffade på flygplatsen. Vi drack gott och dansade hela kvällen lång.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Sista dagen och sjuka!
15 år sedan
God Jul
15 år sedan
Söndag.......
15 år sedan
Åter igen en helt underbar dag här i Thailand
15 år sedan
En underbar dag
15 år sedan