Stöd Ukraina

Vacaciones blogg

Onsdag 6 Juli 2022 - Kyeganywa

Dag 11 Lake Maburu

När vi vaknar idag är vi på Leopard Rest Camp. Här finns en lodge och närheten till naturen, ingenting annat. Återigen så är en lugn dag inplanerad vilket känns väldigt bra. Vi städar ur bussen för att få bort det värsta dammet och det behövs verkligen. De vägar vi har kört på nu har varit dammiga och skumpiga .De flesta väljer att bara vara på lodgen idag.
Men jag och två till väljer att göra en bush-walk, vi ska ut och gå på savannen. Vi har med oss en ranger som guidar oss på safarin och återigen får jag vara med på en fantastisk upplevelse. Under drygt två timmar vandrar vi runt på savannen och den kunnige guiden berättar om alla djur och växter som finns där, väldigt givande.
Känslan när man står 50 meter från en stor grinig vattenbuffel som stirrar på en är svår att beskriva, men mäktigt är det i alla fall. Det djur som tillkommer på den här vandringen som vi inte sett tidigare är zebra. I den här parken finns över 10 000 zebror och ganska få rovdjur. Så många zebror ser vi. De rovdjur som finns här är leopard, hyena och ett (1) lejon, men dem ser vi inte.

Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Hemresa
15 veckor sedan
Safari i tre dagar
15 veckor sedan
Millenium Camp till Mweka Gate till Arusha
20 veckor sedan
Topptur - Uhuru Peak
20 veckor sedan
Third Cave Campsite till School Hut
21 veckor sedan