Stöd Ukraina

Bejjan888s blogg

Söndag 3 Juli 2016 - New York

Chillar

Copyright © Bejjan888™

Sista dagen i New York för den här gången. Idag hade vi ingenting planerat som vi skulle göra, utan bara chilla lite. Vi tog tunnelbanan till Central Park och pratade rent allmänt om det vi varit med om under resan.

När vi, efter några timmar, skulle lämna Central Park hör vi en massa hojtande och skrikande. Vi förstod inte riktigt vad det var först, men snart såg Danny att det var en polis som försökte mota bort folk och spärra ett område. När vi senare passerade förbi utanför avspärrningarna såg vi att det var ett stort pådrag med media, ambulanser, bombgrupp och en himla massa poliser. Senare under dagen fick vi via nyheterna reda på att det varit en ung man som skadats allvarligt när han råkat trampa på en fyrverkeripjäs som exploderade och skadat sin fot så pass allvarligt att han fick amputera foten. Polisen trodde inte att det var någon form av terroristhandling utan en hemmagjord fyrverkeripjäs som av någon anledning inte blivit smälld som den skulle kvällen innan, när många firade nationaldagen i Central Park. Så här i efterhand kan man ju inte låta blir att tänka att det kunde lika gärna varit jag eller Danny som klivit på den där.

Efter en pizza slice var, tog vi oss tillbaka till hotellet men upptäckte att städerska inte hunnit städa vårat rum än. Klockan var ju ändå rätt sent på eftermiddagen. Nåväl. Vi gick iväg till Flat Iron Park istället för att fördriva tiden och gick efter en timme tillbaka till hotellrummet. Men det var fortfarande inte städat och klockan var ju efter fem på eftermiddagen. Så vi drog iväg till Times Square och åt en bit mat. Efter det var vi ganska trötta och ville bara tillbaka till hotellrummet för att börja packa väskorna inför hemresan i morgon.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Sjuk hemlängtan
48 veckor sedan
Åter till Dubrovnik
48 veckor sedan
En gråmulen dag
48 veckor sedan
Shkodër och Krujë
48 veckor sedan
Slapp dag... igen
48 veckor sedan