Stöd Ukraina

Bibolls blogg

Tisdag 10 Oktober 2017 - Tampa
Resealbum: Florida IGEN!!!

Busch Garden

Hotellet vi bor på är det sämsta hittills: dålig internetuppkoppling, säkerhetsskåpet sitter löst, duschblandaren fungerar inte som den ska mm.
Det som känns bra är att det inte är heltäckningsmattor i rummen!
Vi fick vänta en bra stund på vår shuttle från hotellet, men till sist var vi på väg....
Busch Garden är en otrolig park. Amerikanarna är duktiga på det, den är stor och det är rent. Vi fann kängurur, lemurer, lejon och många fler djur. Vid tigrarna kunde vi gå upp i ett torn underifrån deras hägn och se dem på riktigt nära håll - bara glaset mellan oss! Flodhästen såg vi simma genom ett glas, häftigt att se det stora klumpiga djuret ta sig fram lätt i vattnet.
Tåget som går genom hela parken tog oss även ut en bit på savannen, för att uppleva den delen av parken krävdes en annan biljett.
Vi beslutade oss för att bli lite våta i värmen, så vi satte oss i ett stort runt däck med 10 stolar och BÄLTE som vi måste spänna fast oss med. Vi blev inte lite våta - vi blev dyngsura för båda vi två blev översköljda av vatten!
Ingen sport med regncape inte.
Det tog lite tid innan vi var helt torra men det gjorde som sagt inget.
Vi åkte en bergodalbana två gånger, den tog 3 1/2 minut och åkte iver en ganska stor del av parken. Den gick riktigt fort på en del ställen och uppoch ned med. HÄFTIG!
Tillbaka på hotellet blev det poolen innan vi återvände till den trevliga sportbaren vi var på i våras och åt riktigt goda revbenspjäll med bakad sötpotatis till mmmmmm.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Palmer i mängder
4 år sedan
På väg
4 år sedan
Mil Palmeras
4 år sedan
Ny strand
4 år sedan
Citronmarknaden
4 år sedan