Stöd Ukraina

Moniqes blogg

Lördag 20 September 2008

Bad i havet och sol

Victorias födelsedag, Grattis!
V.I.P.Condochain heter stället vi bor på. Vi intar vår spartanska frukost. Tar hissen ner 24 vån och går till stranden. Knappt 30 meter. Träffar en svensk man, han o hans fru har lägenhet i ”vårt” hus, en tvåa. Vi får veta att huset bebos mest av thailändare, men även svenskar, norrmän, danskar, finnar, engelsmän, australiensare mm.

Sätter oss i solen och kopplar av, badar, höga vågor och salt vatten. Beställer ner lite mat, frukt och vatten till stranden. Sitter o bara njuter i värmen, inte jättemycket sol, men tillräckligt. Promenerar en bit och tar ett dopp till. Går sedan upp till poolen som hör till ”vårt” hus.

På översta plan av huset intill, såg vi i morse en mans huvud sticka upp hela tiden, vi undrar vad han tittar på. Folk i vårt hus som kanske gått ur duschen. När vi kommer hem för att ta en öl på balkongen är han där igen. Bäst skyla sig med en handduk.

Här är en lugn miljö, inga försäljare, inte massa inkastare till restauranger, inte massa trafik, men också rätt tomt på folk.
Solen tog mer än vi trodde. Stannar inomhus på eftermiddagen, ”köper” Internet och lägger in på resedagboken. Jan går till det enda stället i närheten och köper god mat som vi intar på balkongen. Vid duschen innan gick strömmen o jag fick magpirra, 24 vån upp strömmen går. Men den kom och det blev lugnt. Otäckt var det!

Kvällen avslutas sedan med blixt o åska samt väldig blåst och våldsamt regn. Måste erkänna jag var rädd, så högt upp, det pirrade i magen. Svårt somna.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet