Zakynthos-Laganas

Av Grattiz
9 maj 2011 18:28
Visningar: 5556
Hej!

Tänkte åka till LaganasZakynthos i mitten av juni med en tjejkompis!
Någon som har vat där?
Vi är väl lite partysugna men åker även för sol, bad och avslappning!
Några bra tips om resemålet?

Två tjejer på 18 och 19 år!
9 maj 2011 19:55
Hej!
Var några år sedan jag var på Zakynthos nu men kan rekommendera att antingen hyra en moped eller att ta bussen ut mot udden efter Argassi där det är väldigt fint och lite mindre folk än vid Laganas stränder. Vi hörde även att den norra delen (nord västra) av ön skulle vara väldigt fin men vi han tyvärr inte dit. Däremot tog vi en båttur runt ön och det var väldigt härligt då vi fick bra platser på däck. Ta dock med sollotion och något skydd mot solen. Båten stannar också för bad, exempelvis vid smugglers wreck.
11 maj 2011 18:27
Hej :)

Jag var på Zakynthos i Laganas förra sommaren i juni. Tänk dig Nya Agia Napa!! Fin lång strand, tråkiga shoppingaffärer, dåliga reseledare,(vi åkte med air tours) men vill ni festa så är detta helt perfekt. Folk spydde hej villt på golven på resturangerna,även de finare resturangerna. Ni kan gå på tio klubbar per kväll utan att hinna med alla. Fest på hotellet hela nätterna, låg man i sängen och ville sova så dunkade det i hela kroppen.

Men ja, vi åkte för att slappa, sola, äta gott ute (jätte god mat har dom) och ta ett par drinkar :)
Efter tre nätter orkade vi inte vara där mer, så vi och ca. 10 personer till bytte hotell och ort till Argrassi (om det nu stavas så) Kom till ett jätte, jätte bra familjeägt hotell. Allt från barnfamiljer, ungdomar och par. Va bra uteställen, fast inte på lika svinig nivå som i Laganas. Stranden va kanske inte jättefin, den funkade. Men med moped eller taxi kunde man hitta väldigt, väldigt fina stränder inte så långt bort. Roliga affärer också. Och dessutom bara ett par minuter med taxi in till Zakynthos stad med mer shopping, uteställen och fina grekiska stränder med inhemsk befolkning... Så ja, hade jag vart er så slösa inte bort pengarna på Laganas, åk till Argrassi..

Är ni intresseade så kan jag kolla upp om jag hittar vad hotellet vi boddde på hette :)
Av Grattiz
22 maj 2011 13:42
Tack för tipsen! vi är mer inne på rhodos nu :P vi hittar billigare hotell där :D en av oss är student och har inte så mycket pengar :)