Yoga Nepal Mars 2015

Av Skrutt
12 juli 2014 14:20
Visningar: 227
Hej!

Tänker ta tillfället i akt och se mig om efter någon annan "Yogi" i detta forum! Jag praktiserar en hel del yoga, och är redan utbildad yogalärare, men har nu hittat en yogautbildning i Nepal som jag verkligen skulle vilja åka på (dessutom har jag velat åka tillbaka till Nepal under en väldigt lång tid och detta är ett superbra tillfälle känns det som!). Jag har rest en hel del ensam sedan tonåring, men måste ändå säga att de roligaste resorna är ändå de där jag haft resesällskap :) Så, någon yogaälskande som jag, som vill iväg till fantastiska Nepal i Mars? Hör av dig isåfall så pratar vi mer :)

Pian!
Av Asayoga
14 sep. 2014 23:20
Hej!
Lät väldigt intresant! Själv planerar jag en resa till Indien i slutet av oktober, kommer att vara där i ca 3 mån för att yoga och meditera osv.. Hur är Nepal, är det mycket yoga där? Hur funkar det att resa dit, visum och så? // Åsa :)
Av Skrutt
15 sep. 2014 16:51
Hej Åsa! Kul med Indien, var åker du? Vet inte om det egentligen är så mkt yoga i Nepal, det är ju ej som i Indien, men det jag kommit över är bra och genuint! Det finns ju även i Nepal platser att besöka och praktisera meditation såväl som yoga, med stark anknytning till buddhism (om det är ngt du önskar förstås). Senast jag var där så fick man visum i 3 månader, sedan har jag för mig man får förlängning för 1 mån i taget (detta minns jag inte korrekt, så kolla gärna upp!!). Det är enkelt att resa dit, tyckte jag, inga problem alls!

Pia :)
Av Asayoga
18 sep. 2014 10:11
Jag åker till Goa i slutet av oktobet för lite yoga retrits i allafall 2 mån, och blev lite sugen på Nepal en månad, just för meditation och så.. Kommer att resa själv som det ser ut så jag försöker planera lite;) ok, tack kollar upp det:) Hoppas din resa blir fin!
20 sep. 2014 23:53
Hej, jag kanske är intresserad! Hur länge hade du tänkt vara borta? Jag yogar inte regelbundet men vill börja! Vad är det för ställe i Nepal du hittat? Kostnad?
Skulle även kunna tänka mig ett par mån i Indien :)
Hälsningar Elina