Anna Purna Trekk i Nepal i Oktober/November

16 juli 2019 23:06
Visningar: 173
Hej!

Planlägger en ca 14 dagar lång trekking tur i Nepal från ungefär den 25 Oktober 2019 (flyger från Istanbul). Tänkte göra trekken utan guide och sova i teahouses, eventuellt telt. Finns det någon här som skulle vilja följa med?

Lite om mig; Civilingenjör som sedan 5 år tillbaka bor och jobbar i Oslo. Relativt aktiv och energisk person som bland annat älskar trekking, motorcykelåkning och att uppleva nya saker. Gått en hel del i den norska fjällvärlden och (nästan) bestigit Kilimanjaro (höjdsjuka). Kommer att resa ungefär 3 veckor i sydöstra delarna av Europa innan Nepal och fortsätta runt i Asien efter turen i Nepal.

Mvh
Tobias Jungbark
7 sep. 2019 05:34
Hej Tobias,
Har du bokat resa? Jag vill göra exakt samma sak fast 26 november om det finns möjlighet att ändra datum. Om inte annat kanske du kan ge mig lite bra tips när du är klar :)

Är en tjej på 26år, kandidatexamen i ekonomi. Kommer vara i Indien till slutet av oktober och sen Sri Lanka till 26 november. Har vandrat lite i norska fjällen. Är väldigt fysiskt aktiv och energisk och längtar efter att få vandra i Nepal.
15 sep. 2019 20:27
Hej Sara!

Jag har faktiskt inte bokat min resa än - måste få det gjort snart! :o Har du bokat din? 26 November, låter kanske lite sent vad jag läst?

Min resrutt är inte helt spikad än, har sista tiden snöat in mig på att försöka köpa/hyra en motorcykel i Nepal och åka runt på den. Men den kommer nog inte ersätta min vandring.
17 sep. 2019 21:07
Hej! Undrar lite hur dessa reseplaner utvecklade sig? 😂 jag tycker de låter intressanta! Mvh malin
17 sep. 2019 23:01
Malin

Bra fråga! Tänkte åka lite MC i sydöstra Europa och kom på den briljanta idén att kanske göra det i Nepal också. Googlade lite och hittade en sjukt lång bro inte så långt från Katmandu som det hade varit galet kul att åka över! Att det dessutom var relativt billigt att hyra en MC gör det ju inte sämre precis. Men det blir nog inte mer än totalt ca 10 dagar på MC i Nepal. Har du planer på en liknande resa?

Sara
Jag skulle ju kunna hyra motorcykeln innan Anna Purna Trekk och därmed kanske kunna tima in när du kommer den 26 November. Lite beroende på hur lång tid jag väljer att stanna i Europa...
18 sep. 2019 08:03
Okej vad spännande det låter! Jag har dock inget mc-kort så det var mest trekkingen jag var intresserad av! Men är det planer på att göra både och eller bytte du vandringen mot mc? 😂 för jag har möjlighet att starta min resa i början på nov så då kanske vi ändå kunde mötas upp efter ditt mc-äventyr för lite trekking?
18 sep. 2019 08:15
Förstår, när åker du? Kan absolut åka MC först och sen vandra. Insett att min tid i Europa är i kortaste laget så vill nog förlänga den också vilket
troligen innebär att jag inte börjar trekkingen i Nepal förrän i November.
18 sep. 2019 08:27
Kan jag skriva till dig på messenger?
18 sep. 2019 08:34
Japp, sök på Tobias Jungbark så hittar du mig.