Vandringskompis

14 feb. 2017 15:54
Visningar: 542
Hallå!

Förra året besteg jag Mt kinabalu på Borneo och efter det har jag letat nya äventyr i den stilen. Jag har till viss del tröttnat på soliga backpackning resor i Asien och vill testa något nytt. Men såklart är det roligare att göra detta tillsammans med någon. Jag letar efter någon som vill göra en lite mer fysisk backpackning resa i juni-juli-augusti.

Jag är i nybörjarstadiet och har endast googlat fritt på vandringsleder i Världen. Som ni förstår att jag inte är ute efter någon speciell rutt utan är ute efter att bestiga berg, göra någon flera dagar trekking eller cykla. Någonting i den stilen. Vilket land eller tur spelar mig inte någon som helst roll. Öppen för allt, och eftersom jag är så pass nybörjare på detta vore det super kul att få tips på vandringar också :)

Jag har kollat lite smått på Malawi och lite blandat i Nepal. Är det via en agency eller egen trekking spelar mig inte så stor roll.

Så skriv några rader så kanske vi kan klura ut ett roligt sommaräventyr!
22 juni 2017 18:43
Hej :) mitt namn är Fredrik . Jag har länge velat trecka till mount Everest basecamp. Drömmen är att någon gång i framtiden att bestiga Everest. Har Aldrig fått tillfälle att göra denna resa då jag varit i ett långt förhållande men nu är över. Vill göra något nytt och få uppleva saker å ting igen. Om du är fortfarande är intresserad kan vi prata mer och lära känna varann. Ha det så bra . Med vänlig hälsning, Fredrik
23 juli 2017 12:47
Hej!!
Jag är också riktigt sugen på att utmana mig själv och ta mig till Mt Everest Base camp och kan tänka mig att följa med! :)
På någon vänster har jag också fastnat väldigt mycket för att bestiga berg och toppar, jag är ingen erfaren vandrare, men har vandrat lite olika leder i Nya Zeeland, vandrat upp till Trolltunga och besteg Kebnekaise för någon vecka sedan, så nu vore det roligare med ännu mer utmaningar! Jag kan också tänka mig bestiga Kilimanjaro eller något annat berg innan dess för att veta lite mer hur jag fungerar på högre höjder där det finns risk och få höjdsjuka :)
30 juli 2017 22:44
Hej Petra :)

Har du möjligtvis whatsap eller messenger ? Kan prata mer där.

Ha det så bra :)
12 aug. 2017 20:04
du kan skriva till mig på fb messenger, petra ebbesson heter jag :)
25 sep. 2017 14:02
Hej! Jag kommer åka iväg till Nepal och vandra annapurna base camp, något som tar ung. 8 dagar i oktober eller november. Jag har tidigare inte vandrat så mycket mer än i Argentina och Sverige. Om det här låter intressant, hör gärna av er! :D
Av Fredde1
2 mars 2018 12:37
Hej alla,
Jag kommer att åka till Nepal om ca 2 veckor för att vandra först annapurna ( bra träning för en pigg men otränad kille) och sedan Everest base camp. Jag tänker gå själv utan guide eller porter. Fortsätter sedan till Indien för Darjeeling , Calcutta, veranasi mm .

Vill gärna hitta en kompis att vandra med.

Hälsningar
Fredrik