Volontärjobb och backpacking, Thailand jan-maj 2013

Av Emmbac
4 aug. 2012 09:22
Visningar: 321
Hejsan!

Här kommer jag med en resplan och undrar om någon tycker att det låter intressant? Inget är skrivet i sten så det går ju att ändra efter tycke och smak men än så länge ser planen ut såhär:

Jag vill iväg till Asien januari-maj 2013! Tänkte att jag åker precis i början av året för att volontärjobba på en människorättsorganisation i Khao lak, Thailand! Organisationen heter FED och har en massa bra saker för sig men om någon vill hänga på så behöver man ju inte sysselsätta sig med exakt samma sak, finns många grejer att göra i Khao lak. För min del vill jag engagera mig i något sådant då jag är utbildad socionom och vill få en bra erfarenhet i mitt cv. Iaf, tänkte mig att man stannar där och bygger upp ett liv med jobb, vänner, sol, bad, äventyr, fest och helgresor till april nån gång, för att sedan resa runt någon månad tex till andra delar av Thailand, Malaysia, Kambodja eller vad man nu känner för! Jag behöver vara hemma igen till mitten av maj ungefär.

Hur låter detta? Någon som är sugen på något sådant? Kanske vill du hänga med på rundresan endast? Eller har du kanske tips på någon liknande organisation någon annanstans? Hör av dig :)

//Emma
4 aug. 2012 23:24
Hej.

Jag bor för nuvarande i Thailand fram till Januari någon gång som det är bestämt nu. Har varit i de flesta länder runt Thailand men skulle nog kunna vara kul att voluntärjobba någonstans. Arbetar som engelska lärare nu, men vill gärna prova något nytt.

Du kan ju höra av dig med kontakt info så kan vi prata vidare :)
Av Emmbac
5 aug. 2012 17:55
Hej hallifax :)

Spännande, var i Thailand bor du? Har du planer på att förlänga din resa från januari? Min mail är (Logga in för att se e-postadress)
2 okt. 2012 17:34
Hej Emma! Har skickat ett mail till dig. Tacksam för svar! :)