Visum On Arrival Lombok

Av Simba 2
4 aug. 2016 19:44
Visningar: 416
Försöker läsa mig till vad som gäller ang VOA (visa on arrival) men det är rörigt. Vår plan är att flyga via Singapore till Lombok, vidare inrikes till Bali och därifrån till Singapore och så småningom hem. På Indonesien ambassads sida ser det inte ut som om Lombok är en av de flygplatser som man kan flyga till för att få VOA. Har mailat ambassaden men inte fått något svar. Någon som tagit sig in i Indonesien via Lombok och ut via Bali?
Av Hawaii
4 aug. 2016 20:16
Vi flög Singapore-Lombok i juni med SilkAir och mycket snabb och smärtfri process vid ankomst Lombok. VOA Lombok gäller ej längre (d.v.s. behövs inte). Vi flög tillbaka direkt till Singapore så vet inte hur det funkar med retur via Bali men kan inte tänka mig att det är några svårigheter med det.
Av Simba 2
4 aug. 2016 21:38
Tack, det verkar bra. Det som oroar mig är att vi kommer till Indonesien via en flygplats och lämnar via en annan. Vi tänkte också flyga SilkAir från Singapore. Hoppas att de var bra.
Hade ni bra väder i juni? Ska ju vara högsäsong då men jag har följt vädret nu i sommar och tycker att det verkar vara mycket åska. Var det snabba skurar?
Av Hawaii
4 aug. 2016 21:51
SilkAir hade utmärkt service med mat och vi var mycket nöjda med dem. Kommer definitivt att flyga med dem igen. Vi var på Lombok fem dagar (bodde på Qunci Villas - helt suveränt) och hade bra väder hela tiden. Vill minnas att det kom några enstaka skurar, men de försvann snabbt. Inget att bekymra sig för.
Av Sierra
4 aug. 2016 23:32
Jag håller med Hawaii, vi har också nyttjat SilkAir från Singapore till bl a Lombok och mycket bra service.
Av Simba 2
5 aug. 2016 07:13
Tack Sierra och Hawaii, det låter verkligen bra och skönt att höra att vädret var härligt.