Vem vill följa med mig till Asien i början på 2019?

27 apr. 2018 10:24
Visningar: 430
Hej!

Jag är en 28 årig tjej som har planer på att åka till Asien i början av 2019. Alla mina vänner har redan gjort liknande resor för flera år sedan så därför söker jag mig nu hit för att försöka hitta någon som vill följa med mig. Jag skulle vilja åka till Filippinerna, Malaysia, Singapore, Indonesien och Östtimor.
Hur länge och exakt när är inte bestämt utan jag är öppen för förslag.
Jag är inte ute efter en party/sol och bad-resa utan jag vill verkligen upptäcka länderna, se djur och natur. Dock reser jag gärna lite lyxigare än vid vanliga backpackerresor, så är mer sugen på hotell/eget rum än sovsal. I alla fall största delen av tiden.
Någon som skulle vara intresserad av att åka på någon liknande resa? Eller någon som skulle vilja följa med en bit på resan?
Jag bor i Trollhättan så du får gärna bo i närheten så man kan träffas och lära känna varandra lite innan.
Hör av dig om du är intresserad! Jag heter Karin Påsse på Facebook och karinpasse på insta.
22 maj 2018 22:12
Hej!
Jag är helt inne på samma spår som dig (förutom den lyxigare varianten av resa :P) och har precis kommit igång med planeringen själv. Hör gärna av dig om du fortfarande saknar resekompis så kanske vi kan planera i alla fall delar av resan ihop :)
23 maj 2018 16:36
Hej!

Låter svinkul, om du/ni vill åka senare under 2019, vid sommarn/ hösten så hänger jag gärna på😊 (har inte möjlighet att åka förens efter juni 2019)
23 maj 2018 17:08
Vad kul! Har skickat meddelande till dig Jessicaaa.

Annnnaaaa, jag vill verkligen i väg redan nästa vår men inget är ju bestämt än så vi får se. Kanske passar det ändå till slut.
Av Sussieh
19 juni 2018 21:20
Hej! Jag är också väldigt sugen på att resa till Asien och vill också gärna bo lite lyxigare :) Bor i Göteborg så träffas gärna innan i så fall för att lära känna varandra. Hör gärna av dig till mig om du fortfarande är intresserad av att resa, och om du behöver reskompis :) Jag har inte rest så mycket i mitt liv, så det hade varit trevligt och skulle kännas tryggt att resa med någon :) Facebook : Susanna Hansson Instagram: susannaahansson
20 juni 2018 19:19
Hej!

27 år tjej från Skåne här! Har själv stora funderingar på att backpacka i Asien och är precis som du - inte intresserad av att festa - utan mer se städerna/länderna och upplevelsen. Av de resmål som jag har skrivit upp och som vi har gemensamt är Malaysia, Indonesien och Singapore.

Hade varit intressant med lite sällskap längs med resan.!

(Jag är dock bara i början av min planering....vill verkligen iväg men ekonomin och livet måste tillåta det också)
20 juni 2018 20:53
Ja men absolut! Skriv till mig på Facebook (Karin Påsse) eller insta (karinpasse) så kan vi ju höras mer! 😃
21 juni 2018 12:59
Skall du resa till Asien finns flera sjukt bra böcker om backpackning. The Beach av Alex Garland, Backpacker av Emily Barr och Kallare än Kargil av Carina Rydberg, samt hysteriskt roliga En tripp till Indien av William Sutcliffe. Alla utspelar sig i backpackermiljö.
Det senaste tillskottet av backpackerböcker är svenska Hippiespåret som handlar om en charter-hatande backpacker som tar sig till Indien längs det klassiska The Hippietrail. Exotiskt, roligt och mycket inspirerande:)
21 juni 2018 13:26
Hejsan, i slutet av oktober funderar jag på att bara ta en väska och åka iväg. Någon som funderat på att dra tidigare tro? :)
Av Paulili
27 nov. 2018 13:08
Hej! Är i Australien nu, men planerar att i vår, början av mars, åka till Nya Zeeland och därefter Indonesien, Malaysia och vem vet. Hade varit kul om man hade kunnat mötas upp! Någon som ska till Nya Zeeland, till att börja med?
27 nov. 2018 16:09
Hej! Är dina planer fortfarande aktuella? :)
9 dec. 2018 21:53
Paulili: Tyvärr åker vi redan i januari och kommer bara vara borta i två månader. 😕

Johannaso: Ja, jag och två tjejer till drar i väg 15:e januari.
10 dec. 2018 22:26
Prasanthi: Vad härligt! Hur ser er resplan ut? :)
11 dec. 2018 10:25
Vi börjar i Malaysia i några dagar, sen vidare till Singapore i ytterligare några dagar, sen blir det Indonesien i typ en månad, sen vidare till Filippinerna i ungefär 3 veckor och sen några dagar i Taiwan. Vi skulle vara spontana men har visst redan bestämt hela rutten.