Mrbackpack

Ålder
49 år
Profilsida skapad
2018-06-15
Senast online
1 vecka sedan

Aktiviteter  (Skriv kommentar)
Mrbackpack
Mrbackpack säger i sin diskussion "Erfarenhet av flodbåt Ryssland":
Jag var varit mycket i Ryssland i jobbet och gillar det verkligen. Jag har googlat lite nu. Det går massor av båtar, men mellan Moskva o st Petersburg tar det 8 dagar så man får inte ha bråttom. Svårt att hitta lokala bokningssiter dock.
14 december 2018 11:29 - Anmäl
Mrbackpack
Mrbackpack startar diskussionen "Erfarenhet av flodbåt Ryssland":1
Hej. Finns det någon här med erfarenhet av att ha åkt flodbåtskryssning i Ryssland. Tex mellan St Petersburg och Moskva, eller Moskva-Astrachan? Jag vill veta allt:)
13 december 2018 21:47 - Anmäl
Mrbackpack
Mrbackpack säger i Norafriberggs diskussion "Tåg till Kroatien samt område att bo på":
Det går tåg från huvudstaden Zagreb (sex timmar) till fina kuststaden Split. Kroatien känns tryggt och trevligt och är mycket billigt om du undviker högsäsong. Även Flixbus är att rekomendera.
30 november 2018 12:55 - Anmäl
Mrbackpack
Mrbackpack säger i Moaericssons diskussion "ASIEN - resrutt (backpacka)":
Till alla som backpackar i Asien har jag riktigt bra backpackerböcker som inspiration! The Beach av Alex Garland (utspelar sig i Thailand), Backpacker av Emily Barr samt hysteriskt roliga En tripp till Indien av William Sutcliffe och den svenska backpacker-romanen Hippiespåret av Fredrik Sandberg. Alla finns på tex bokus och som e-böcker. Hög igenkänningsfaktor om backpackers jakt på kickar...
22 oktober 2018 17:17 - Anmäl
Mrbackpack
Mrbackpack säger i Gunsan70s diskussion "Platser på en jorden-runt-resa":
Jag har rest jorden runt. Båt till Finland, tåg till Moskva, transsibiriska Moskva-Peking, tåg i kina, flyg från Hong Kong till Bangkok, buss o båt Malaysia, Singapore, Sumatra, Java Bali, flyg Bali Los Angeles, buss LA till Mexico, Sedan Flyg Hem via Irland. Resan tog 9 månader. Inget var planerat utom resan till Moskva och transsibiriska. Kan verkligen rekommendera att resa oplanerat!!!
21 september 2018 10:39 - Anmäl