Vandra Norra Caminon i Spanien

Av T_rekks
30 maj 2018 13:18 (redigerad)
Visningar: 143
Hej,

Jag har startat en blogg där jag dels lägger ut vår vandring av den franska vägen till Santiago de Compostela retroaktivt men även vår kommande vandring av den Norra vägen som tar sin början i slutet av juni 2018. Båda vägarna är 800 km och slutar i Santiago. Den enda gemensamma nämnaren är de sista 4 milen från Arzúa.
Titta gärna in på bloggen - t-rekks.com. Där kan du även få tips på vad som bör finnas med i din packning, tips på vad du bör och inte bör göra för att råka respektive inte råka ut för saker som skavsår och blåser, hur det är att vandra i +30 gr etc.

Du kan få dagliga påminnelser när det finns nya inlägg. Följ oss även på Instagram t.rekks.

PS. Trots värme, skador, mentalt jobbiga dagar mm så är det den absolut bästa semestern någonsin. Därför gör vi om den... fast i annan tappning. DS.

Välkomna
20 juni 2018 17:27
Hej!
Jag fundera på att göra denna vandring på 80 mil, nu undrar jag om du kan tippas mig om en bra bok där de sår bra saker o karta ja allt jag behöver veta. De är ju så många böcker o vilken ska jag välja kan du tippas mej är du snäll. Min resa blir inte förens tidigast isåfall nästa år men jag vill förbereda mej lite innan.
Mvh Tessan