Vän/ovän sökes i Bali

12 apr. 2014 05:00
Visningar: 257
Hallå!
Just nu befinner sig jag och min kompis på Bali/Gili, men om en vecka blir två bara en då hon åker tillbaka till Australien. Som den sällskapssjuke person jag är skulle det uppskattas att ha någon/några trevliga att hänga med innan jag fortsätter min resa mot Thailand. Sååå, är de någon som är intresserad att uppleva lite äventyr med mig så hojta gärna till! Vårt nästa stopp blir troligen Nusa lembongan och jag skulle även vilja stanna förbi i Ubud som jag bara hört bra saker som, och även Kuta för att kanske slå lite klackar (flipflops) i taket!

Take Care!
17 apr. 2014 17:00
Hej!

Det låter fantastiskt kul med Bali, har planer på att åka dit i en månad (utan reskompis :( )men inte förrän i augusti. Du kan inte tänka dig att stanna tills då haha? Längtar efter att slå mina flipflops i taket!

Hälsningar Katarina
30 maj 2014 02:33
Hej! Jag har varit på Nusa Lembongan i 5 dagar men åker tillbaka till Kuta, Bali idag! Vart exakt befinner du dig nu? Vore mer än trevligt med lite sällskap!! Kommer vara på Bali fram tills 7 juni då jag flyger till Filippinerna! Hör gärna av dig om du fortfarande är sugen på lite äventyr och att slå flipflopsen i taket med någon! ;)

/ Titti