Väder i september, på maldivernas Ari Atoll

10 nov. 2015 18:21
Visningar: 1413
Hej! Gifter mig i september och tänkte att vi skulle dra till maldiverna på smekmånad i början av september. Någon som varit i maldiverna under september månad? någon som varit på ari atoll som kan komma med tips? vi har kollat mer på centara grand island resort på ari atoll, någon som kanske t.o.m varit där? Viktigast är vädret samt servicen?

Mvh Ett nervöst par.
11 nov. 2015 11:28
Kul att ni fundera på Maldiverna. Vädret i september kommer att vara en blandning av lite sol, lite regn och lite moln. Regnsäsong vid den tidpunkten men kan vara hur fint väder som helst. Vi var där i oktober i år och hade en dag med regn och lite på natten annars fint väder. För bästa chans på bra väder, stanna i två veckor.
Vad har ni för mål med eran resa? Snorkling? Dykning? Vill ni bara sola och bada? Är ni intresserade av djurliv så finns det bättre öar för mindre pengar annars om det är sol och bad ni är ute efter så duger den ni har tittat på utmärkt.
11 nov. 2015 16:35
Vad skönt å höra! Vårt mål med resan är att få njuta av sol och bad, samt prova på å snorkla bland annat. Är öppen för tips på andra öar som är perfekta för ett par på smekmånad.