Vad tycker ni om Kroatien?

26 jan. 2011 02:01
Visningar: 2866
Min sambo har fått resfeber igen.Har börjat snegla lite på Kroatien. Okänt för oss men kanske inte för er.Vad tycker ni? Skall vi satsa på Kroatien och resa ner dit i höst?
Av Desires
26 jan. 2011 19:20
Det tycker jag definitivt! Har själv varit i Kroatien 7-8 ggr och har aldrig blivit besviken. Dessutom tror jag att det är en väldigt bra tidpunkt att resa dit på hösten. I september/oktober är det ju fortfarande sommartemperatur där och inte lika mycket folk.

Just i Kroatien tycker jag inte man ska bo på hotell, det finns så gott om fina privata lägenheter där och det är både trevligare och billigare, så lär man känna ortsbefolkningen på det sättet också, och får ännu mer tips om vad man kan göra på plats.!
Har bott på öarna Hvar, Brac, Vis och Korcula. Även bott i Dubrovnik, Split och staden Trogir, samt Zadar. Brukar alltid förboka boendet via nätet och då fått fina fräscha lägenheter med balkong i högt läge med havsutsikt, har aldrig blivit besviken på ngn lägenhet! Men föredrar att förboka för att verkligen veta vad jag får, men annars finns det alltid lägenheter att hyra när man kommer fram till orterna också. När vi åkt under högsäsong har vi fått betala mellan 40-70 EUR per natt för 2 personer.

Om du vill se fler foton från dessa platser kan du titta här nedan
Hvar - http://www.desires.se/#post10
Trogir - http://www.desires.se/#post17
Vis - http://www.desires.se/#post78
Korcula - http://www.desires.se/#post6
Omis - http://www.desires.se/#post86

eller sök boende här:
http://www.adriagate.com/sv/index.aspx
http://www.kroatienboende.se/
http://www.apartmani-hrvatska.com/lagenheter_kroatien/index.htm
http://www.homeaway.se/Kroatien/r1015.htm
http://www.novasol.se/Kroatien
http://www.fritiden.se

http://www.kroatienguiden.se är också en utmärkt sida med bra info om Kroatien

Du får gärna återkomma till mig med frågor om du vill!
Av Zahide
27 jan. 2011 16:30
Absolut!!!
Jag var dit första gången förra sommaren och hade inga förväntningar alls, men jag blev alldeles positivt överraskad.
Vacker natur på Makarska rivieran där vi var, närmare bestämt Baska Voda, ett jättemysigt ställe med Biokovo bergskedjan i bakgrunden. Rent och snyggt!! Rekommenderas!!
Vill själv åka dit igen ( och ska göra det också, förr eller senare).
27 jan. 2011 18:29
Har varit där 2 gånger och det var toppen. Första gången Dubrovnik - vilken fin stad och så ren. Förra sommaren var jag en vecka på Losinj. Vacker ö, underbara bad och så rent. Jag tycker verkligen att du ska satsa på Kroatien och jag tror inte att du blir besviken.
27 jan. 2011 22:58
Tack mina vänner! Kanske det blir Kroatien efter era positiva omdömen.