Utflykt till Kario från Hurghada

Av Heddah
23 nov. 2009 22:31
Visningar: 915
Vi är två pers. som åker en vecka till Hurghada i januari. Vi vill ju förstås besöka Kario och sevärdheterna där , men en bussresa på 6-7 tim känns inte lockande . Undrar därför om någon kan ge mig lite info om Lundin Orient eller Egyptiska Resebyrån som fixar resor med flyg till Kairo över dagen. Har resorna funkat bra? Har ni beställt dom hemifrån? Avgår resorna vissa dagar ? Finns det andra arrangörer där nere? Kom gärna med tips hur man bäst fixar det. Tänkte även besöka Konungarnas dal . Har Ni något tips på utflykt dit.
Av Ellia
24 nov. 2009 10:37
Det är mycket att hinna med på bara en vecka då man ju vill finna tid till lugn och ro också, men det är utflykter som är väl värda att åka på! Själv tycker jag att Cairo bör besökas under en 2dagarsutflykt för att göra staden rättvis - finns otroligt mycket att se och göra, många intryck att ta in!! Luxor och andra sidan är perfekt för en veckosemester då det endast behövs en endagarsutflykt dit för att hinna se det mesta av det bästa! Men, även det är ju en smaksak!

Att flyga till Cairo över dagen är ju ett ypperligt alternativ, men vet själv inte hur de arrangörer du nämner är. Utöver dessa har ju även Ving utflykter till Cairo med flyg men vet ej vad priset ligger på, samt att de flesta storaresebolagen (alternativt det ni själva åker ner med) har utflykter till Luxor också.

Lycka till!
6 dec. 2009 19:12
Egypt Air har kontor i Hurghada så där kan du köpa biljetter, det gjorde vi när vi skulle till Cairo
http://www.egyptair.com får du både tidtabeller och priser