Usa, California, Los Angeles

18 juli 2014 21:31
Visningar: 348
HejHej!

Mitt namn är Lina, 22. Jag söker nämligen en person som också är sugen på att följa med till USA, Kalifonien, Los Angeles nu vid Januari-Februari någon gång, som man kanske kan hyra någon lägenhet med också, typ någon rumskompis etc. Då jag tänkt att bosätta mig där ca. 6 månader. Ta någon/några kurser osv, se mig omkring, och bara uppleva nya saker och ting i livet. Behöver någon som är ute efter samma, och med på det mest. Ingen tråkmåns tack!

Ingen av mina vänner som jag frågat kan just då..Så.. jah, skulle kännas tryggare att ha någon med sig liksom... För övrigt är jag en spontan tjej, med på typ allt, festar, social, och älskar äventyr och att uppleva nya saker, träffa nytt folk, och bara leva för stunden.

Så att om det finns någon som är sugen, så tveka inte att höra av er!
Kramz! : )
Av Waasper
20 juli 2014 02:27
Hej Lina!,

Per heter jag, 25 år. Ingen tråkmåns. Jag tänkte åka över till L.A nånstans mellan Feb-Mars nästa år. Tänkte vara där tre månader och gå några kurser inom Musikproduktion och kanske att jag ska på en jobbintervju då om dom fortfarande är intresserade. Få se vad det leder till, kanske man blir kvar längre. :) Jag tänkte bo nånstans runtomkring Sunset blvd, då alla skolor jag ska på kurs på ligger där. Så vore nice att utgå därifrån.

Har kollat lite på nedan sida angående boende, men det hittar man nån att hyra en hel lägenhet med så funkar ju det också.
https://www.airbnb.se/

Jag kommer nog dock inte åka innan februari. Även om vi inte delar boende så kanske du har lust hitta på nått därborta nån dag då. Jag tänkte ju inte gå på kurs varje dag liksom.
15 jan. 2015 15:32
Her!
Någon av er som bokat in något för er resa?
Åker själv till Florida
i ett par veckor därefter vidare till Kalifornien och tar troligtvis Greyhound-bussen upp San Diego-Seattle. Stoppar förståss i LA på vagen, så vore coolt att ha nån att hänga med där!
4 apr. 2015 20:44
Jag vill också flytta till LA och har inget flyttsällskap, skulle vara underbart att ha någon att åka med dock, så ja, jag är mycket intresserad av att följa med. det enda problemet är nog att man måste ansöka om work visa, vilket jag hört är rätt svårt att skaffa.....