Universal orlando

4 juni 2014 22:02
Visningar: 310
Hej
Kan man köpa två dagars pass till båda parkerna direkt på hotellen som universal studio har eller blir det billigare att boka online

Mvh
Mats
4 juni 2014 22:26
Vad menar du?

Bokar du ett av deras hotell så får du Inträdet i hotellpriset. Du behöver inte köpa biljetterna, de ingår i boendet s a s.

Om du vill boka hotell och biljetter separat (d v s inget paket) så får du ju kolla själv på deras sidor om det blir billigare eller dyrare.
4 juni 2014 22:35
Det jag menar är att jag skulle boka på deras hotell för att få med express passet.men själva inträdet till parken är det bättre och billigare att köpa online

Mvh
Mats
4 juni 2014 22:46
Aha, det är expresspasset du "vill åt". :)

I ett hotellpaket brukar inträde resp expresspass ingå. men det framgår ju av paketet du bokar. Priserna för expresspass separat är beroende på exakt vilken dag du skall använda det.
4 juni 2014 23:41
Det är INTE självklart att inträde ingår till parkerna, ibland har de paketpris men inte alltid. Kolla på hemsidan vad som gäller för just den tiden ni har tänkt att vara där. Vad som alltid ingår på deras egna "On site" hotell (ej Cabana Bay) är Unlimited Express pass. Du kan köpa inträde i lobbyn på hotellet, där måste du även printa ditt Express pass. Dra ditt rumskort, ett foto tas och den printar ut ditt Ex-Pass. Det scannas varje gång du kommer fram till kön när du ska åka/ göra något. Det är alltså personligt så man måste ha ett var.