Tropea, hiss till stranden?

19 mars 2015 21:20
Visningar: 1145
Hej, vi åker till Italien i sommar med hyfsat små barn (1-3 år). Vet ju att det finns ett hotell som har hiss till stranden, dock ska vi inte bo på detta hotell. Nån som vet om denna hiss även är tillgänglig för allmänheten (om man betalar en slant)? Eller finns det nån annan hiss/färdsätt till stranden som är tillgängligt för alla?

Tack.
Av Sisso
20 mars 2015 12:45
Hej!
Vi var i Tropea för två år sedan med en 1,5-åring. Vårt hotell hade hiss ner till stranden. Vet inte helt vilken strand som du syftar på, men till "Public Beach" i Tropea är det ingen hiss utan bara en lång trappa alt en bilväg. Många hotell ligger runt bykärnan och har en egen bit strand.
Av Desires
20 mars 2015 23:50
Kan bara hålla med övriga, vi bodde mitt inne i denna charmiga stad (i lägenhet). Vad vi såg fanns det ingen hiss då alla fall (2009) Men det låg ett par hotell nära stranden, där det var mest barnfamiljer, vilket jag kan förstå! Det kanske är lämpligast om man bor där med barn. Annars är det nog bara taxi som sagts ovan..Inga bussar gick dit ner när vi var där, men det kanske är annorlunda nuförtiden..http://www.desires.se/#post12