Tips för resa till Indien + thailand + ev malaysia eller vietnam

18 apr. 2014 11:19
Visningar: 363
Hejhej! I oktober ska jag och min pojkvän spendera 2 veckor i indien vi landar i new delhi och har sedan 2 veckor på oss att se oss omkring innan vi flyger vidare till Thailand!

Vad har ni för tips med utgångspunkt new delhi? Det vi vet att vi vill se är taj mahal sen har vi inte planerat så mycket mer, vad har ni för tips?

Sedan åker vi vidare till bangkok och ska spendera ca 1 månad i thailand vart vi hamnar sen är oplanerat men antingen Malaysia eller Vietnam har vi tänkt oss. Vad har ni för tips på thailand och närliggande länder??

/annica och Joakim
18 apr. 2014 13:18
För bra tips om Indien gå in på indien.nu/forum och skriv en tråd där. Eller läs runt på forumet och se om ni hittar något.

Jag tycker att Varanasi kan vara värt ett besök, ta ett natt tåg från Agra och spendera minst 4n där tycker jag, finns mycket att se och bara njuta av atmosfären där. Samma sak med Agra, åk inte bara dit för att kolla Taj Mahal, utan strosa runt i staden och se er omkring tycker jag.

Se till boka tåg i god tid då biljetterna försvinner fort och ni har begränsat med tid. Möjligt att boka tåg 90 dagar innan avresa.