Tips billigt och trevligt boende San Diego

29 dec. 2013 22:11
Visningar: 1134
Jag och min familj (2 vuxna och 2 barn) ska åka på bilsemester i Kalifornien i sommar och kommer håller nu som bäst på att boka boende och har kommit till San Diego där vi tänkt spendera 4 dagar i slutet av vår resa för att ta igen oss efter allt bilåkande. Vi tänker oss att vi kommer hänga en hel del på beachen samt gå på Sea World.

Kan någon hjälpa med tips på var vi kan bo bra och hyfsat billigt. Vi vill gärna bo i närheten av stranden. Vilken strand är att föredra?

Andra tips på vad vi kan hitta på i San Diego mottages även gärna.
Av Birgere
30 dec. 2013 00:30
Leta 4 o 5 stjärniga hotell på hotwire.com
Av Hawaii
30 dec. 2013 07:26
Pacific Beach (PB) och Mission Beach (MB), precis intill varandra, är populära stränder, ungefär en svensk mil norr om centrala San Diego och precis väster om enorma Mission Bay Park (där Sea World ligger precis söder om). Leta efter boende där. Finns en hel del hotell och massor med "private accomodations" i hela området. Hittar du något du är intresserad och om du vill veta om det är bra läge hjälper jag dig därna. Bahia Resort Hotel och Catamaran Resort and Spa är nog de två bästa. Båda två ligger ett par kvarter från Stilla Havet stranden men är precis vid stranden vid en av lagunerna i Mission Bay Park. Vet inget om priser men lätt att kolla på deras hemsidor.
Den tredje stranden som är mindre känd av turister men väldigt populär hos de som bor där: Ocean Beach (OB), precis söder om MB (men en kanal emellan). Ocean Beach Hotel ligger precis tvärs över gatan från stranden - kan inte vara närmare. Det är också säkert ganska mycket billigare än de 2 andra. OB är en kul liten stadsdel, lite isolerad från resten av San Diego. Lite surfer/hippie atmosfär. En hel del mycket trevliga restauranger och allting är gångavstånd. Ger dig gärna tips. Känner bra till OB. (Min flickvän brukade bo där).
Av Yvve68
30 dec. 2013 11:08
Vi, två vuxna och en 5-åring, var i San Diego i oktober-november och bodde två nätter på PB Surf Beachside Inn, strax intill Pacific Beach och åkte sedan 10 minuter med bil och bodde på BEST WESTERN PLUS Island Palms Hotel & Marina. Vårt första hotell vid PB var en höjdare när det gäller hotellstandard, trots att det var ett enkelt hotell där frukosten som ingick var bakverk, kaffe, te och någon saft. Vi trivdes jättebra där. Vårt andra hotell som låg ute på en ö/udde var mer centralt och ett bra utgångsläge för att ta sig till Old City eller downtown eller för att besöka USS Midway. Bra standard på hotellrum och två uppvärmda pooler att nyttja. Ingen frukost ingick. Skulle jag åka dit igen skulle jag unna mig ett boende på Coronado Island.