Thaim-out med en ettåring

28 juli 2011 14:33
Visningar: 395
Hej,

Jag har försökt hitta någon liknande fråga som den jag har, men har inte hittat. Så jag skapar ett nytt inlägg.

Jag och min fru, samt vår då exakt ettåriga son har bestämt att vi skall åka till Thailand i slutet av februari 2012. Vi kommer stanna där till mitten av maj. Vi har inte varit i Thailand tidigare, men rest en hel del, både i Asien, men främst i Sydamerika. Vi är inga backpackers, utan när vi reser så gillar vi att bo någorlunda lyxigt, äta bra mat och ha det allmänt bra. Så vi är inte på jakt efter att ha den absolut billigaste semestern. Istället är vi på jakt efter upplevelser, bo i en lyxig Bungalow precis vid strandkanten och så vidare.

Vi har börjat kolla på Koh Lanta, men som sagt, vi har aldrig varit i Thailand tidigare så jag vet ärligt talat inte var jag skall börja leta. Hur är det till exempel med de östra delarna? Var är det bäst väder under den period vi kommer resa?

Vi är på jakt efter tips dels om var vi skall åka, boendeform, där har vi tänkt en blandning mellan schyhsst bungalow precis vid stranden, samt resorts med barnpool osv.

Tack på förhand för era svar ;)!

Anders
29 juli 2011 15:03
Hej!

Jag gillar starkt Koh Samui. När jag var där senast bodde jag på Lamai på ett hotell som heter Thai Ayodhaya (http://thaiayodhayaspavillas.com/) som jag tyckte var riktigt fräscht. Bra standard och precis vid stranden, dock var inte frukosten den bästa men helt ok. Vill ni ha det riktigt varmt bör ni åka dit mellan mars och maj, det är svalare under januari- februari.

Läs mer om Samui på: http://www.samuiportalen.se/