Thailand vinter 2011 Dykning

Av Cuth
18 mars 2011 18:06
Visningar: 299
Ska åka till Thailand och dyka ca 4-5 veckor i slutet av November 2011.
Kommer satsa på ca 60 dyk, åka runt lite överallt och bara dyka är tanken.
Har Openwater och kommer innan jag åker ta Advanced Openwater och även Rescue diver så funderar på köra Divemaster där nere.
Är det någon som är sugen på att följa med och dyka lite kanske eller har något bra tips.
19 mars 2011 11:14
Fan va underbart det låter, nu blir jag avundsjuk... Måste bara tipsa om Similian Islands. Jag var där och dök för snart ett år sedan nu, det är helt magiskt, sköldpaddor, leopadhajar, valhajar, havssorm you name it! Ett av de tuffaste lite mer ovanligare ställena som jag dykt på är en plats vid similian som heler Christmas point, det är jätte mycket "berg" och stora stenar vid denna dykplast och det är rätt strömt, helt klart ett måste om du åker hit. Ett jätte bra dykbolag i Khaolak är Liquid adventure. Är det något du undrar hör gärna av dig!
Av Cuth
19 mars 2011 22:31
Jo jag har gjort 8 dyk på Similian Islands och det är helt underbart. Älskar det finns inget bättre än att dyka.
Hade ett sånt sjukt nice dyk där en av gångerna. Gick rakt ner längs ett berg av koraller sen ner till ca 18 meter sen bara gled vi med en ström i ca 40 min helt otroligt, bara låg och höll mig fast i fenorna =)
Så du ska inte åka något mer eller ?
20 mars 2011 09:59
Thailand kommer jag alltid att återvända till, det är mitt paradis på jorden! Det blir nog troligtvis ett par veckor i början av december, självklart med massa dykning :) Tyvärr studerar jag för tillfället, annars hade jag gärna gjort något sådant som du ska göra. Fy fan va underbart att åka ner till thailand och dyka en hel månad... Hoppas du får det super!

// Veronica
24 mars 2011 21:28
Tjenare!

Jag funderar på samma sak du. Fast ja tog min rescue kurs nu i år. Så har divemaster kvar nu. Men funderar på den.