Thailand hela januari!

16 sep. 2015 15:21
Visningar: 44
Hej alla glada! Reser ner till Thailand/koh samui på julafton för att få en veckas semester med familjen' men de reser hem redan i början utav januari & jag själv tänkte inte åka hem först i februari nån gång. Finns de nån öppen själ som är redo för att njuta & upptäcka Thailands underbara liv med mig?
Är själv en väldigt social människa som både älskar livets lugna stunder men också några storslagna festkvällar!
Ni kan hitta mig michaela Sihlen på fb :)
Av Ccissii
28 sep. 2015 16:34
Hej! Kommer förmodligen befinna mig i Thailand under hela januari. Letar just nu efter resekompisar som vill hänga med under 3 månader och även söka andra länder som Vietnam, Bali och Kambodja mm. Du får göra höra av dig om du vill ändra ännu mer på dina planer och åka med ett gäng då jag letar förfullt efter flera resekompisar! Heter Cecilia Johansson på fb! :)
12 okt. 2015 09:08
Hallå, jag kommer vara i Thailand fr.o.m. 28 december till 25 januari :) planen var att åka med min sambo, men eftersom vi har separerat och jag vägrar ställa in resan till underbara thai, så tänkte jag absolut åka ändå.
Därför letar jag nu efter någon eller några att möta upp där och dra runt på olika öar osv 😃 var och öluffa i Thailand 2012/2013, vilket var helt underbart och ett måste att göra om👍😎
26 okt. 2015 00:15
Hej!

Vi är två roliga killar som åker till Thailand i början av januari, i 3 veckor. Är ni sugna på att träffas och ta en öl tillammans, eller hitta på något annat skoj så hör gärna av er :)

JP & Fredda