Thailand från och med 25 jan!

Av Emily87
18 jan. 2013 13:20
Visningar: 133
Någon som vill mötas upp? Jag kommer vara i bangkok den 25 och planen är att åka till koh samui/koh tao. Men öppen för förslag. Jag gillar att sola, festa, yoga, dyka, utflykter etc.
Lägg till mig på facebook (Logga in för att se e-postadress)

//Emily
22 jan. 2013 23:50
Hej. Jag är en tjej på 38 som reser ensam. Jag kommer ju vara första veckan, 3-10e, på Koh Chang. Dit kan man flyga på en timme från bangkok för väldigt liten peng. Eller ta bussför ännu mindre peng, men då tar det ju några timmar. Där finns mycket fina stränder och en del party tror jag. Nåt jag skulle vilja göra där bla är Tree Top Adventure. Typ en äventyrsbana i trädtopparna i djungeln. Roligare om man är två eller flera. Då kan man dessutom byta kameror emellanåt så man får några foton på sig själv med hem. Sedan finns det förstås en massa dykning och snorkling, båtturer och elefantridning i djungeln.

Sedan åker jag till bangkok den 10e och är där till 18e. Där vill jag gärna göra en tur till de större palatsen, åka båt på floden, shoppa på marknader och köpcenter, (nattmarknad och Khao san Road. Jag vill även åka till Robotrestaurangen Hajime. Allt detta är roligare om man är fler... Nåt som verkar lockande? Länkar till Tree Top och Hajime nedan :

http://www.treetopadventurepark.com/kohchang.html

http://hajimerobot.com/bangkok/en/mainList3_BuffetBBQ1.php