Thailand

16 okt. 2013 18:07
Visningar: 265
Efter att ha jobbat konstant sedan jag tog studenten så vill jag nu ut och resa ett tag. Har tänkt mig resa ungefär cirka en månad. Jag vill jätte gärna besöka Thailand med någon glad,äventyrlig och mogen brud! Skulle även kunna tänka mig att ta ett volontär arbete någonstans.

Det jag tänkt göra är självklart att sola,bada och bara njuta. Men även att testa på nya saker så som att surfa. Vill även se fina platser,besöka marknader och festa.

Jag fyller 20 år i februari och det vore kul att resa med någon i ungefär samma ålder. Som person så är jag glad,social och är inte den som bangar för nya upplevelser!

Jag hade tänkt åka i november/december någon gång. Det hade varit awesome att uppleva detta med någon!
16 okt. 2013 22:56
Hej! Jag är en tjej som har exakt samma tankar som dig. Jag är en glad och snäll 19 årig tjej som är sugen på nya äventyr och vill åka till Thailand. Har kollat in öarna Koh Tao och koh samui och kanske även ta sig till Malaysia. Men är öppen för förslag och idéer. Dock vill jag resa i början på januari och in i februari!:) om detta ändå låter intressant kan du lägga till mig på Facebook (Matilda Björkman Höglund) hoppas vi hörs mer!:)
Av Annagi
17 okt. 2013 16:55
Hej! Är också 19 och vill ut och resa i Januari! Jag vill lära mig surfa på Bali, åka runt i Thailand och kanske också Laos där jag har läst om några som volentärarbetade vilket jag också är sugen på!
Hadev varit jättekul att åka tillsammans med er!
Är det november december enbart som gäller för dig Cecilia eller funkar Januari också?
Letade efter Matilda Björkman Höglund på facebook men hittade ingen. Lägg gärna till mig, Anna Gilland, på facebook istället!
17 okt. 2013 17:54
Hej tjejer! Har lagt till er på Facebook så kan vi prata mer där sen. Jag kan absolut åka i januari om det är då ni vill åka :)
7 nov. 2013 21:47
Hej! Detta låter helt fantastiskt! Mejla mig på (Logga in för att se e-postadress) så ska jag berätta lite mer! Panikgjorde bara denna användare snabbt!
9 nov. 2013 20:59
Hojta till om det blir Thailand vi är 3 grabbar som kommer vara där mellan 5dec och 19jan Med vänlig hälsning Stefan