Thailand 24 juni

Av Jovem
15 juni 2016 03:35
Visningar: 26
Hej alla! :)

Det är så att jag bestämt mig för att ta en resa som jag och mitt ex egentligen skulle åkt på tillsammans. Jag kommer alltså åka helt själv för första gången och jag åker från Göteborg till Bangkok den 24 juni och stannar i 2 veckor.

Jag har inga planer på vart jag ska eller vad jag ska göra. Är lite nervös över att åka själv men ska samtidigt bli spännande :)

Jag undrar om det är någon som kommer befinna sig i Bangkok under de datumen som också åker själv och vill ha lite sällskap, eller ett gäng som inte har något emot att lära känna en till person :D

Hör av er :)
17 juni 2016 18:59
Hej!

Jag är just nu i Thailand, har en rutt som avslutas 1juli i Bangkok. Den 24-27 kommer jag att vara i en ö med namnet koh Tao. Är du intresserad kan jag skicka till dig smidigaste sättet att komma ner hit(det är en ö som är känd för sin snorkling, dykning och magiska stränder). Jag kommer annars att åka tillbaka till Bangkok den 27/6 för att avsluta resan med lite sightseeing och shopping, skulle du vara intresserad får du höra av dig :) lycka till!
Av Jovem
19 juni 2016 13:46
Jaha okej :) jag får se lite vart jag ska åka när jag befinner mig i Thailand, har tänkt mig Koh samui några dagar och sen Koh Tao. Så jag hör av mig ifall det blir som jag tänkt och åker dit :).