Thaiboxning

9 sep. 2015 16:28
Visningar: 2941
Hej, jag har planer på att åka och träna thaiboxning i maj, samt bo på campet, har någon som tränat där nere något tips på klubbar/ställen? Jag har uteslutit Bangkok,Phuket,Krabi,Pattaya pg.a av olika anledningar, är det billigare desto närmre bangkok man kommer?
Av Yoppe
10 sep. 2015 20:54
Ko Lanta har en thaiboxningsklubb som skall vara bra att träna på enligt ett par scandinaver jag träffade när jag var där.
21 sep. 2015 07:06
TAckar
Av Leggew
2 nov. 2015 09:52
Billgaste stället du kan träna på är uppe i norra thailand, Chiang Mai eller Issan området.
Finns hyffsade gym på ko samui också(SuperPro , WMC), dock så är det dyrare, samt att
det är väldigt mycket turister där, har tränat på båda, SuperPro var klart bäst, mycket one on one
me tränarna(vilket iofs berodde på att vi var där låg säsong). Är strand en prio så är ju ko samui ett
bra alternativ, dock så kan det ju även leda till distraktion, är en hel del fest på ön med...

Är du redo och skippa stranden och fokusera enbart på träningen så skulle jag rekomendera dig
att åka upp till Legacy Gym i Ubon Ratchantani, bra gym med bra tränare, vill du uppleva mer "det riktiga thailand" där det inte finns så mycket turister, så skulle jag säga åk dit, du kommer inte ångra dig!
Av Limone2
3 nov. 2015 08:30
Tjena.

Jag har tränat på Lamai Muay Thai camp. (Ligger på Koh Samui)
Kanontrevliga och helt ok priser.

http://www.lamaimuaythaicamp.com/
3 nov. 2015 15:48
En kompis som bor på Bali (en svensk tjej) har varit och tränat flera ggr på https://www.facebook.com/pages/AKA-Thailand/246417188842546.
Mvh
Av Kruya
1 sep. 2016 09:46
Var kan jag köpa KOPPLAR boxhandskar?

Har någon köpa från http://www.muaythaiboxning.com?
Hur lång tid skulle det ta att komma fram i Sverige.
Tack.
3 mars 2017 00:57
Trana Thaiboxning i Nakhon Si Thammarat till bra priser. Varfor inte for en langre tid?
Inga problem med att finna lagenhet/hotellrum.
Yoga, Thaiboxning och boende på Koh Phangan eller Koh Samui
Thailand Simonlundblad, 28 juli 2012
Updaterad av Simonlundblad för 6 år sedan
1
Hej! Vi åker i december till Koh Phangan ELLER Koh Samui och tänkte kolla om det är någon som har tips på boende? Vi har kollat på Haad Yao beach på Koh Phangan, men är definitivt öppna för förslag! BILLIGT och vid stranden är enda kraven. ;) Bonusfråga 1: Är det någon som har tränat Muay Thai ...
Mitt första intryck av Thailand.
Thailand Zappe50, 1 aug. 2016
Updaterad av Zappe50 för 2 år sedan
34
Efter många års tvekan har jag nu gjort min första resa till Thailand och nu vill jag delge er mina intryck. Varför jag har tvekat att resa till Thailand beror på att jag inte har haft någon lust att resa till detta land på grund av den s.k. "sexturismen" som är så utbredd där. Men nu blev det av i ...
Tips på boende i Bangkok?
Thailand Latifah, 1 dec. 2013
Updaterad av Hille2 för 5 år sedan
4
Hej! Har bokat min efterlängtade resa till Thailand i Mars och första stoppet bli Bangkok för mig. Men eftersom det är första gången jag åker till Bangkok så behöver jag så mycket tips och råd som möjligt då jag åker själv. Resan är till för att träna Thaiboxning men tänkte att jag vill hyra en ...
Ao nang, Raylie beach, öar omkring?
Thailand Torapiotr, 8 sep. 2013
Updaterad av Torapiotr för 5 år sedan
16
Hej alla vana västkustare! Har aldrig varit på Thailands västra kust, men i slutet av december bär det av 2,5 vecka. Vi tänkte bo i Ao nang ca 1 v då maken tränar Thaiboxning dagligen (där finns ett gym), men vad rekommenderar ni utöver detta? 1. Hur kul är egentligen Ao nang? 2. Öar omkring? ...
Bangkok
Thailand Ilios, 12 sep. 2007
Updaterad av Brigitta för 11 år sedan
2
E d nån som har lite tips på va man kan göra i Bangkok. Skulle vilja se en Thai boxnings match, vilken e den bästa arenan? Bra restauranger, shopping o sevärdheter? Tack på för hand. ... Sanook: När det gäller muay thai är de två stora Lumpini och Ratchadamnoen Stadium. De varvar matcherna ( ...
Från bali till thailand utan fixat visum
Thailand Simonsson, 21 apr. 2016
Updaterad av Sierra för 3 år sedan
3
Hej Forumet! Kan någon vara snäll och hjälpa mig - snabbt :) Jag är just nu på Bali. Har tidigare varit 2 månader i Thailand, några dagar i Malaysia och är nu som sagt på Bali. Nu vill jag tillbaka till Thailand. Jag har inget visum och jag skulle vilja stanna två månader och träna Thaiboxning. ...

Om Thailand Asien

Stora delar av Thailand är rena paradiset för oss svenskar. Här finns underbar mat, sol och tusentals vita sandstränder omgivna av palmer.

De stora badorterna ligger i södra delen av landet, här finns bland annat Phuket, Krabi, Khao Lak och Phi Phi-öarna. I östra delen av Thailand ligger populära resmål som Koh Samui, Rayong och Koh Chang. Utanför de vackra sandstränderna finns oftast mycket spännande dykvatten där du kan simma bland tropiska fiskar och koraller.

Många väljer att kombinera sin solsemester med några dagar i huvudstaden Bangkok. Det här är en av världens mest myllrande storstäder med sevärda byggnader, tusentals restauranger och shopping i världsklass.

Vart du än åker i Thailand så finns det ett boende som passar dig, här finns allt från superbilliga hyddor direkt vid stranden till femstjärniga lyxhotell där du kan bli bortskämd.

Det finns tusentals museer runt om i Thailand om både historia, arkeologi, krig och konst. Men det märkligaste av alla ligger i Pattaya; Bottle Art Museum. Här finns fler än 300 flaskor fyllda med små skepp, palats, tempel och andra fantastiska skapelser.

grönt är skönt!
3 / 26
Eftermiddagssiesta på Phi Phi
4 / 26
Lugn och ro...
5 / 26
Longtail i kvällsbrisen
8 / 26
Chicken Island
10 / 26
Ingen Trängsel På Koh Lipe
11 / 26
Hotel California, Dolphin Bay
12 / 26
Vacker park vid Sankampaeng Hot Spring
14 / 26
Morgonljus, Railay Beach West
15 / 26
Fiskehamnen i Khao Takiap
16 / 26
Sjö i djungeln
17 / 26
Min bästa strandbild
19 / 26
A walk in Paradise
20 / 26
Strand på Phi Phi Islands
23 / 26
Poolen på Railay Village Resort
24 / 26