Tågluff i Europa!!

Av Monroe
7 mars 2014 09:51
Visningar: 404
Hej alla glada!
Är jättesugen på att utforska Europa, tänkte sticka typ 3-4 veckor mellan maj-augusti så är väldigt flexibel :) Vill festa, shoppa, hänga, fika, kolla museer, träffa spännande människor och ta det som det kommer! Städer jag vill åka till är bland annat Rom, Barcelona, Paris, Berlin, London osv osv öppen för förslag även där :)
Vill gärna hitta någon easy going person/personer att åka med men som kanske vuxit ifrån "suparstadiet" där man sover bort dagarna och även kan uppskatta lite kultur haha ;)

Ha det gott, hoppas höra från er :) (Blir vi många fixar vi en facebook-grupp tänker jag för enkelhetens skull)!
7 mars 2014 10:44
Hej på dig!

Jag är också sugen på en tågluff i Europa. Har varit tal om det länge men alla mina vänner har antingen inte råd, har mycket jobb eller inte tillräckligt mycket pengar. Jag är inte den som bara är ute efter att festa utan vill också uppleva kulturen :)
Av Emmacl
7 mars 2014 12:24
Hej!
Jag är inne på exakt samma sak! Vill luffa runt och uppleva Europa i sommar (har semester v. 26-32) men eftersom alla kompisar fortfarande pluggar har de inte råd att resa. Vad som än händer kommer jag att luffa, endera tillsammans med någon/några eller solo. Men jag tror att det skulle bli roligare att resa med någon/några. Jag är väldigt flexibel och det enda jag vet är att jag vill fara till London och Paris.
Av Elineri
7 mars 2014 14:58
Hej!
Låter hur kul som helst med tågluff. Åker ni i mitten/slutet av maj så hänger jag gärna med. :)
7 mars 2014 16:43
Vad glad jag blir att ni redan skapat tråden om precis den resan jag drömmer om i sommar. Ja, jag är också jättesugen! :) Det vore så roligt och just Rom, Barcelona, Paris är jag väldigt sugen på!! :) Har hittat en annan tjej genom resedagboken som också vill med. Att skapa facebookgrupp är en superbra idé! Är inte festartypen heller men däremot den som gillar natur, hav, äventyr och att träffa kul människor som er! :)
Av Monroe
9 mars 2014 09:48
Hej tjejer! Vad roligt att ni är sugna, detta får vi ju absolut diskutera vidare :)
23 mars 2014 14:15
Hejhej! Har tänkt att fara iväg nu i början av Maj och vara borta i antingen 22 eller 30 dagar. Efter att ha gått i skolan i massor med år och nu jobbat hela hösten och vintern så känner jag att det är dags att komma iväg och upptäcka och uppleva.
Känner inte heller att festa hela nätterna och sova bort hela dagarna låter sådär jätteintressant utan vill hellre 'fånga dagen' och hinna med ganska mycket.
Har haft en resekompis hemifrån men hon ändrade sig men kommer förmodligen åka iväg ändå men skulle tycka det vara jättekul att ha sällskap under resan/delar av resan. :D Är väldigt öppen för förslag på resmål osv.
23 apr. 2014 12:03
Heeej,
Jag hade jättegärna hakat på men nytt jobb
och får inte så mycket semester som hoppats på.

Har velat åka på tågluff i Europa i 2 år nu!
Får köra sommaren 2015 :)
23 apr. 2014 19:04
Är sugen på att upptäcka Europa nu i juni. Min tanke är att utforska så mycket som möjligt och inte att ligga bakis varje dag. Men har inget emot roliga utekvällar och allt som hör till ;)

Har inte varit så mycket i Europa så är öppen för förslag för resrutt, men Italien och Frankrike är länder jag gärna skulle vilja åka till. Vem är då jag, en tjej på 20 år, är glad för det mesta och taggad på äventyr i juni! Hoppas på att få höra från någon/några ressugna :)
Av Saraaj
12 maj 2014 20:49
Hej!
Kanske är lite sent ute, men går också i tågluffstankar :) Om det är så att ni tänkt åka någonstans i slutet på juni-aug så skulle det vara kul att få lite sällskap! Jag är bland annat intresserad av Berlin, Barcelona, Paris men också se lite natur i alperna, eller småbyar i Frankrike. Är annars öppen för förslag och diverse reserutter!