Sydostasien (thailand, malaysia, indonesien, vietnam m.m.) jan/feb 15

Av Link93
18 aug. 2014 21:19
Visningar: 242
Hej!

jag är 21 år, bor i Örebro. Trött på min gråa vardag i Sverige och vill nu ge mig ut i världen. Jag älskar att uppleva nya kulturer, se nya platser & landskap, träffa nya människor men framför allt älskar jag att ha kul och skratta tills jag gråter. Jag är knäpp, skämtsam, snäll och sprallig.

Jag planerar att påbörja min resa vintern 14/våren 15 (Januari-Februari) och vara borta allt från 2-6 månader för att se och uppleva Thailand, Malaysia, Indonesien (bl.a. bali), Vietnam, Singapore, Laos och Kambodja. Kanske även Nya Zeeland. Vem vet.. Jag har tänkt att åka dit resan tar mig. Jag är ute efter vad stycket ovan säger men också ta dykarcertifikat, vandra, sola & bada och festa.

Om du har liknande planer denna vinter/vår och skulle vilja ses för att åka på äventyr eller ta en öl.. Vad som helst! Resmålen och tiden är inte spikat så var inte rädd för att föra en dialog!
20 dec. 2014 22:00
Hej! Jag planerar också att fly från mörker och kyla ett tag. Jag är sugen på Thailand i ca en månad men skulle gärna göra första veckan där tillsammans med någon/några då jag inte har så jätte mycket erfarenhet av att resa.
Har du bokat någonting än? :)
Mvh josefine
Av Henckas
20 dec. 2014 22:57
Tja! Jag åker ner 3 jan till Bangkok för att sedan ta mig till koh tao för att ta dykcert (polare som varit ner tidigare har hypat det så måste väl ta mig dit.) Efter det så har jag inga direkta planer utan tänkte ta det som det kommer och inte stressa massa olika sevärdigheter! Så har du ingen compadre att hänga med så hör av dig!! :)
Av Samdam
21 dec. 2014 22:06
Tjena

Jag kommer att dra mig ner till sydostasien mellan 3-5 månader tänkte åka
i slutet av feb eller i början av mars.