Sydney i december

Av Kg96
12 sep. 2017 23:32
Visningar: 169
Hej alla!

Någon mer som ska/vill dra till Sydney i december? Jag åker själv och är down för att träffa andra som är på resande fot. Jag kan tänka mig att stanna en tid i Sydney, kanske över nyår och sedan ta sig längst östkusten. Återstår att se! Ser fram emot att leva "backpacking livet".
Om ni har liknande planer får ni gärna höra av er nedan. :)
27 sep. 2017 05:36
Hej! Jag tänkte okå åka till Australien någon gång i december/ januari, inte helt säkert än, och köra backpacker ruten upp för kusten. Om du vill snacka mer är det bara att höra av dig till Sophia åman på Facebook så kan vi snacka mer där! Förhoppningsvis kan vi iaf åka en del av vägen tsm:)
4 okt. 2017 23:27
Jag tänkte ta mig ner till australien nov/dec och letar resesällskap. Skulle inte vara några problem att åka till sidney heller. Vill själv köra backpack-livet så det är bara höra av dig!
7 okt. 2017 11:42
Hej!! Är också inne på samma plan. Planerar att komma ner till Sydney i jan,feb och backpacka därifrån i ca 2-4 mån där jag gärna vill svänga förbi en del av Asien också. Om du fortfarande letar efter någon är det bara att höra av dig här elr på Facebook (Victoria Friman). Är öppen för förslag! Ha det bra 😊