Sydamerika januari 2016

23 nov. 2015 16:10
Visningar: 38
Hej!

Har skrivit ett inlägg förut men inte hittat någon att resa med än. Så jag tänkte prova igen :)

Jag vill ge mig iväg och upptäcka sydamerika och kanske centralamerika fr.o.m. januari och ungefär tre månader framåt. Är mest intresserad av djur, natur, gå på hikes, snorkla osv. Machu Piccu, saltöknen, Amazonas och Iguazufallen är exempel på saker jag vill se. Är flexibel med resrutt, länder osv.
Söker någon/några som vill göra en sån här resa tillsammans med mig, helst från start till mål (är inte så sugen på att resa som ensam tjej). Låter det intressant så släng iväg ett meddelande här eller på facebook (https://www.facebook.com/emma.nilsson.902). :)

Vi hörs!
1 dec. 2015 03:43
Hej Emma!

Jag vill också ut på äventyr o central/sydamerika! Har väldigt lika planer som dig och letar också efter en res kompis! Vill också dra i Januari då mitt säsongsjobb är slut efter nyår. Låter som att du har en bra plan på vad du vill göra och alla saker du tog upp låter super! Jag har ett hum om vad jag vill se men inte riktigt läs på ordentligt ännu! Jag är väldigt öppen för förslag men något jag verkligen inte vill missa är karnevalen i rio i början av februari!

Skulle vart as naja att kunna slå följe tillsammans!

Sandra Bernhard heter jag på facebook!