Backpacka i sydamerika våren 2016 ?!

8 nov. 2015 16:12
Visningar: 75
Hej!
Jag och en kompis tar båda studieuppehåll för att resa runt i Sydamerika nästa termin. Nu söker vi reskompisar att mötas upp med längs med vägen:)!
Vår plan är att flyga till Buenos Aires i mitten av januari, och sedan ta oss via Chile, Bolivia, Peru, Ecuador, Colombia, Panama - för att till slut åka hem ifrån Costa Rica i maj. Vi är väldigt flexibla och vill mest träffa nya människor, vandra och uppleva naturen och kulturen :) Hör av er om ni har liknande planer!
Av Shakki
15 nov. 2015 17:19
Hej!
Jag har också planer på att resa runt i Latinamerika och är mest sugen på Peru, Ecuador och Costa Rica men har ingen att resa med.
Vad är era måsten? :)
Av Sandrab
15 nov. 2015 21:38
Halloj! Jag planerar att resa i central/sydamerika 6 månader, ungefär från slutet av november till maj :) kommer resa ensam tjej, skulle vara kalas att möta upp lite kul folk längs vägen! :)). Har ingen exakt resplan än men tanken är främst centralamerika ( costa rica, nica, el salvador, panama mm.) I sydamerika är jag mest sugen på Peru, Argentina och Chile. Vandra i Patagonien är högt upp på listan :)!
16 nov. 2015 09:15
Hej! :) Kul att ni har liknande planer. Vi har inga måsten egentligen men har väl tänkt oss saltöknen, amazonas och machu picchu iallafall, i övrigt bara se vart vi hamnar:D Skriv gärna på facebook så kan vi prata mer, jag borde vara lätt att hitta:)
18 nov. 2015 11:00
Hallå Ann-sofie!

Jag har skrivit till dig på facebook, kolla skräppost! :)
18 nov. 2015 23:00
Hej!

Emma heter jag, är också grymt sugen på att upptäcka Sydamerika :) Det jag är mest sugen på är natur, djur och kultur, gå på hikes osv. Hur går det för er med reskompisar? :)
Av Jhrm
25 nov. 2015 12:03
Tja något bokat ännu? Tänkte dra till buenos aires 4jan sen har vi ungefär liknande planer! hör av dig om ni fortfarande letar reskompisar :)
8 dec. 2015 12:26
Tjena! Jag drar i början av Januar till Sydamerikai, börjar i Peru med att bestiga Macchu Picchu men därefter är planen väldigt öppen,tror jag kommer resa vidare ner mot Bolivia, Chile och slutligen Argentina men inget är skrivet i sten! Hur som det vore definitivt skoj o mötas upp någonstans på vägen :)