Sugar Club på Rhodos söker personal inför sommarsäsongen 2011.

6 mars 2011 18:05
Visningar: 1105
Hej!

Vi på Sugar Club som ligger beläget mitt på bargatan i Rhodos stad söker folk inför sommarsäsongen 2011, Vi behöver Bartenders, Inkasstare, Servitriser, Djs samt Biljettförsäljare som säljer biljetter till båtkryssningen som klubben även samarbetar med.
Alla meriter och erfarenheter från tidigare arbeten är ett plus men inget krav.

Vi söker dig som inte är rädd för stressfylla miljöer, inte rädd att jobba i högt tempo, gärna tar egna initiativ och att du är trevlig och social och gärna har ett leènde på läpparna då du blir klubbens ansikte utåt. När du kommer ner till Rhodos möter vi upp dig så du känner dig välkommen, barägaren står även för boende de första dagarna du kommer till plats så finns ingen risk att du springer vind för våg, då han har mycket kontakter så kan han vara till stor hjälp då ni ska leta eget boende som man oftast delar med någon/några på baren för att komma så billigt undan som möjligt.

Alla på baren hjälper till med PR = dela ut flyers mingla bland turister m.m (Dagtid)

Känner du att du skulle vara rätt person att arbeta på en av europa mest attraktivaste charterorter, skicka då in en ansökan med foto där du lämnar en beskrivning av dig själv samt nummer vi kan nå dig på.

Vi tar emot ansökningar via epost: (Logga in för att se e-postadress)

Vi väljer ut personer efter omsorg då personlighet och färdighet är mycket viktigt för att vi ska få ett sammansvetsat team.

Vi räknar med att ha tagit kontakt med all personal som är intressant senast mitten på Maj.

Med vänliga hälsningar
Jimmy Sundberg
Sugar Club, Rhodos