Spanska fastlandet, vart??

23 okt. 2010 20:22
Visningar: 2707
Hej!
Vi tänkte , efter alla år på mallorca och i Italien, prova Spanska fastlandet. Men vart borde vi åka?? Benidorm, Fuengirola, costa brava och Lloret de mar är några förslag vi fått, men vilket av dom borde vi isåfall välja?
Vi är en familj med 14 årig son och vill ha en fin strand och en ordentlig shoppinggata el liknande att ströva omkring på på kvällen. Tips/råd/förslag/info mottages med tacksamhet :)
24 okt. 2010 14:44
Costa bravakusten är fantastiskt vacker och jag skulle nog kunna rekommendera malgrat de mar, där finns fina stränder den vanliga turistshoppingen restauranger osv.

Har ni körkort så tveka inte at hyra bil när ni är där för hyrbilar här kostar inte många kronor det brukar gå att få en hyrbil för ett par tre hundra kronor dygnet om man hyr redan hemifrån och det gör ju att man kan se sig omkring på ett smidigt sätt, den här kuststräckan är fantastiskt vacker,jag vet inte riktigt var ni bor men som ett litet tips så kan ni åka med Ryanair till Girona och hyr du en hyrbil redan hemifrån via nätet så att den står och väntar på dig redan på flygplatsen så kan ni komma ut till kusten på ett smidigt och billigt sätt.
Skulle ni inte vilja eller kunna åka bil så går det ju att åka buss också men fullt lika smidigt är det ju inte.

Litet matnyttig info. hitter du här.http://en.costabrava.org/main/home.aspx
http://www.spanienkusten.com/
http://fiskeofritid.webs.com/faktasidorutlandsresor.htm
Hoppas du blir litet hjälpt av det här mvh. Bosse.
24 okt. 2010 21:09
Hej på Er !
Jag vistas mycket i Spanien.
Jag tycker Costa Brava har den vackraste mest dramatiska kusten i hela Spanien.Jag vill nog föreslå Platja d`Aro.Här är det fantastiska långa stränder och vackra klippstränder.
Jättemysig by som det är liv i året om.
31 juli 2011 22:22
såg nu att jag glömt att tacka er för hjälpen! det blev av olika andledningar italien i år också, men boende för nästa år är bokat i malgret d´mar :)