Solsemester i 2 veckor november månad!

24 okt. 2016 16:52
Visningar: 174
Hej! Är en tjej på 19 år som har resabstinens och vill testa resa till Thailand så snart som möjligt. Har planer på längre resor till våren men vill gärna ha gjort en "ensamresa" innan för att vara säkrare på hur man är som resenär.

Har tyvärr inga vänner som har tiden eller är sugna på en sol och upptäcktsresa på två veckor. Söker därför någon eller några sköna tjejer i min ålder som är sugna på att komma bort från kalla Sverige och leva livet!!

Hör av er här eller skriv till mig på Facebook ( Janina González) så kanske vi kan mötas upp! :) kram!
Medlemmen har tagit bort svaret
25 okt. 2016 06:28
Hej! Kul!!
Jag är väl ute efter sol och bad men skulle gärna vilja åka runt litegrann och kanske göra lite utflykter så som båtutflykter osv! Känner väl mest att jag är också öppen för allt då jag helst av allt bara vill resa så snabbt som möjligt!
Jag tänkte mig att jag absolut kan lägga Max 20k på hela resan men om man kan komma runt på 13k är det fine med, beror ju somsagt på vad eventuella utflykter skulle kosta osv! Och även boende! Men inte slösa överdrivet mycket och kandke försöka bo på lite turistställen som är fina endast för semesterns skull! Hur känner du? :)
Medlemmen har tagit bort svaret
30 okt. 2016 10:06
Hej hur går det med dina resplaner? Jag söker akut en reskompis då min inte längre kan följa med. Vi har en bokad resa på onsdag ner till Koh Samui... Denna resa kan jag boka om så kan åka när som helst men har ju sagt upp mig från jobbet så åker gärna så snart som möjligt! :) Har samma preferenser angående resan så hör av dig om du fortfarande behöver sällskap!
mvh Alexandra Björnfot
31 okt. 2016 06:40
Hej! Jag har fortfarande inte hittat någon som ville följa med, jag har jobbpass fram till den 5 november sedan hade jag somsagt planer på att kanske åka den 7november? Har inte bokat något än men är absolut redo att bara dra om de är så! Är väldigt sugen på värme å bad!! Och alltid trevligt att träffa nya människor! :)