Söker reskompis/ar till sydostasien med start oktober

31 aug. 2013 16:45
Visningar: 101
Hej alla glada,

Jag är en 27 årig kille som ska iväg på lite resa. Eftersom alla kompisar är upptagna med plugg eller jobb så söker jag nu resekompis som så många andra här.

Jag är intresserad av att åka till Thailand, Kambodja, Vietnam, kanske Laos, kanske Indonesien och avsluta med nya Zeeland. Är dock en högst flexibel plan.

På min resa vill jag göra många olika saker. Jag tycker att det mesta är kul men är främst intresserad av: Naturupplevelser, Äventyr och att hänga med skönt folk. Jag är ganska dålig på att planera och tar hellre dagen som den kommer. Några saker som skulle vara extra kul är att dyka (har dykcert sen tidigare), se angkor vat och testa på trekking i djungel. Men lik förbannat kommer det att vara minst lika kul att dra på spontana fester på beachen :).

Om jag inte skulle hitta någon att börja resan med kommer jag nog dra till dykön Koh Tao för att just dyka och träffa folk där. Med andra ord kommer jag att köpa en flygbiljett till Bangkok och det blir någon gång i början på oktober, kanske någon vecka in. Jag räknar med att resa ungefär tre månader (kan bli förlängt om pengarna räcker).

Nån som är intresserad av att börja sin resa med att dyka på Koh tao? Nån som har en annan bra idé? Jag är öppen för förslag och det enda jag förväntar mig av dig som eventuell resekompis är att du är glad, hyfsat flexibel och gärna lite äventyrslysten...

Jag bor i sthlm och ses gärna där inför resan för att säga hej.

Skriv gärna någon rad om du har liknande intressen eller tankar

/Alex