Söker resekompis till tågluff i Europa! (Juli/Augusti)

7 juli 2014 14:32
Visningar: 285
Hej! Jag är väldigt inne på en tågluff denna sommar i tre veckor! Tanken är att börja med Berlin för att sedan se Prag, Budapest, Wien, och sedan ta sig ner till Kroatien och eventuellt Grekland/Italien eller Franska kusten! Är också sugen på Bryssel och Amsterdam!

Veckorna som fungerar bäst för mig är 31-33, men jag är ändå hyfsat flexibel och kan åka ca en vecka tidigare om det är så. Är också flexibel med resemålen, kan ändra om flera länder om det är någon annan med en bättre idé!

Är det någon eller några som vill följa med? :) Mina kompisar här hemma har inte möjlighet till detta men kanske är det någon här som är sugen på detsamma? :) Jag är 25 år och studerar till bildjournalist, så en sak är rätt säker, och det är att jag kommer fota en del, haha! Jag har backpackat på flera resor i världen, och nu känns som den perfekta sommaren att tågluffa i Europa! Jag söker efter resekompisar i alla åldrar som både vill upptäcka kulturella städer och hänga på stränder i södra delarna av Europa!

Om någon är sugen och vill ta det privat kan ni alltid skicka meddelande här eller mejla mig på angelica.linde(@hotmail.com) :)

Vi hörs!
Av Jonas88
7 juli 2014 15:51
Jag är relativt öppen med resmål också, det vore kul att haka på!
Medlemmen har tagit bort svaret
Medlemmen har tagit bort svaret
8 juli 2014 09:41
Vad kul att flera var intresserade!! :) Haha ja det är inte lätt Erika! Har inte kik så jag skickade ett meddelande till dig på Facebook, kolla i din "Övrigt"-inkorg! :) Om du inte hittar det får du gärna mejla till angelica.linde(@hotmail.com) så kan vi ju snacka där! :)
15 juli 2014 14:27
har ni åkt? eller är ni på att åka några veckor i augusti ?
23 juli 2014 23:34
Tjena! Jag kan åka efter 10:e augusti, har tänkt ungefär samma resmål, vore skönt att ha någon eller några att åka med :)