Söker resekompis till Asien i januari

Av Annah21
4 dec. 2013 21:38
Visningar: 399
Hej,
Jag heter Anna och har länge funderat på att åka till Asien i vinter.
Jag skulle helst vilja åka i slutet av januari och vara bort i ca 2 månader.
Jag skulle gärna vilja resa runt en del och se så mycket som möjligt.
Om det låter intressant så hör gärna av dig :)
Av Jeppa
5 dec. 2013 00:03
Jag är inne på samma spår men jag hade tänkt resa runt i 4 månader :) Vi kan väl prata om det (Logga in för att se e-postadress)
5 dec. 2013 01:31
Hej, du verkar gå i ungefär likadana tankar som jag gör. Vill också se så mycket som möjlig under tiden jag är iväg :) Vilka länder är det som tilltalar dig mest?

MVH Emma
5 dec. 2013 19:29
Hej! Jag kommer resa till Asien i januari, vill vara borta i två månader ca!
Jag är just nu i centralamerika, Guatemala! Så jag reser härifrån eller
Från London! Men låter det intressant så hör av dig!
6 dec. 2013 23:01
Hejjj!

Jag hade tänkt mig något liknade fast med Australien också :) Vilka länder hade du tänkt dig? Hör gärna av dig :) / Alice
Av Manqo
13 dec. 2013 18:20
Jag åker till Asien 28e januari. Delar av Thailand (ta dykcertifikat), Indonesien, Filippinerna och eventuellt Burma ingår i dessa lösa planer. Vill du eller någon annan ha sällskap hela eller en del av resan är det bara att hojta; (Logga in för att se e-postadress) :)
16 dec. 2013 07:39
Hej Anna, jag är själv sugen på att resa till asien i januari. Hur ser dina planer ut? När åker du och vilka länder har du tänkt bocka av? :)
18 dec. 2013 18:49
Hejsan! Är också sugen på att åka i slutet av Januari och vara borta en eller två månader. Just nu är jag väldigt intresserad av Malaysia, västkusten. Vilka länder hade du tänkt bocka av?:)
19 dec. 2013 11:02
Hej på er! Är i valet o kvalet om vart jag ska åka då jag bokade en långresa med sambon oså gick vi isär. Har rest o backpackat x flera.. Tycker om att snorkla o dyka.. träffa folk o uppleva natur.. lite fest är heller aldrig fel!:) tänkte det vore kul med ko tao.. en sväng till ko phangang o sen gärna ko chang som ska va väldigt fint.. vidare mot vietnam sen kanske? :) varit ett par ggr i Thailand innan så öppen för förslag. Åker gärna så snart som möjligt i januari:) mvh Matilda
26 dec. 2013 08:22
Hej :)

Landar i Bkk den 22 januari o stannar där i 3-4 dgr och fixar andra visum inom asien innan jag och en vän drar vidare. Är det någon som är sugen på Myanmar, Laos och norra Thailand med Chiang Mai så häng på!

Vet att det är många tjejer som är tveksamma till killar som resesällskap men ni är i gott sällskap med en polis med Gandhi som tatuering på underarmen och en sjuksköterska med satya (sanning) tatuerat på ryggen ;)

Ni när mig även på Skype: Micke365 om ni har några frågor eller bara vill snacka lite restips :)

ha det gott! :)
//Micke