Snart Thailand! Tips önskas på var vi avslutar resan innan flyget hem från Phuket!

31 jan. 2017 08:59
Visningar: 453
Hej!
Det börjar närma sig avresa till Thailand för vår familj. Vi är 2 vuxna och 4 barn i åldrarna 6-11 år och vår planering ser hittills ut så här:
10 feb: landar på Phuket flygplats och tar oss direkt till Nai Yang beach för att njuta av några timmar på stranden och sova en natt där.
11 feb: Vi tar färjan till Koh Lanta. Redan bokat och betalat och insåg i efterhand att vi kunde tagit speedboat istället.. Men antar att det är ganska så mycket mer behagligt med färjan. Återkom gärna med era erfarenheter kring detta. Vi stannar två nätter på Lanta L.D Beach Bungalow, Ko Lanta, någon som varit där?
13 februari: reser till Koh Lipe och stannar där i två veckor på Blue tribes Resort.
26 feb: ej planerat härifrån
3 mars: flyger hem från phuket på kvällen ca 18:30

Önskar tips på var vi kan avsluta vår resa sista fyra-fem dagarna. Tänker att vi kanske tar en natt på Lanta på vägen tillbaka till Phuket. Så ett fint hotell från den 27 feb-3 mars på Phuket? Endast fyra dagar men vill ju avsluta med bravur :-)
31 jan. 2017 12:02
Tack för svar men de verkar inte ha något ledigt där. Jag får leta vidare..
Citerat från Jeppereser:
Vad kul att ni ska till mysiga Thailand!

Dewa Phuket har både poolvillor och lägenheter, vilket kan vara smidigt om man är en familj. Ligger lugnt på Nai Yang Beach men ändå möjligt att ta sig till livligare ställen. http://www.dewaphuketresort.com/

Om ni blir sugna på att gå ut, då vill jag tipsa om dessa restauranger: http://www.thinkingoftravel.com/favourite-restaurants-phuket/

Trevlig resa!
31 jan. 2017 12:16
Har du testat att mejla hotellet? En del onlinebokningstjänster visar inte fullständig tillgänglighet.
31 jan. 2017 21:15
Detta såg ju kanon ut! Från enkel strandbungalow till pool och rutschkanor ha ha! Inte mitt Thailand egentligen men barnen skulle älska det

Citerat från M_olsson:
Kolla in Grand West Sands Resort & Villas. Finns familjerum och stort vattenland, ligger nära flygplatsen. Ni kanske får plats hela familjen i ett Deluxe Family Residence. Kostar 1330:- / natten och barn under 12 bor gratis i befintliga sängar.

https://www.agoda.com/sv-se/grand-west-sands-resort-villas/hotel/phuket-th.html
31 jan. 2017 21:49
Tror som sagt att era barn definitivt skulle uppskatta detta hotell. Vi bodde har 2 nätter sommaren 2012 och trivdes bra. Finns även barnklubb med aktiviteter för barnen, ligger i närheten av den vanliga poolen.

Utanför resorten finns några enklare restauranger med billig mat och någon minimart . Nackdelen är väl att det inte finns någon shopping att tala om, om ni det är viktigt. Fast området har kanske utvecklats mera de senaste åren.