Skal til Krabi....igjen

19 okt. 2010 18:22
Visningar: 291
Hei alle sammen

Kona og jeg var i Krabi området for noen år siden (i 2002) og nå i november skal vi dit igjen. Vi har fått ordnet fly og hotell så det meste er på plass...men dersom noen har gode forslag til aktiviteter, restauranter etc så er det bare å komme med dem her og nå :-) Vi skal bo mer eller mindre på Ao Nang stranden så det er utgangspunktet vårt :-) Sist tur var vewldig bra og vi fikk blant annet besøkt James Bond island. Vi har også vært på Phi Phi Island før og Phuket et par ganger :-) Vel , hvis du har noen gode tips er det bare å komme med dem.

Mvh
Gard
http://gardkarlsen.com - reisebrev og bilder
20 okt. 2010 12:21
Kan bara rekommendera att sticka ut till öarna. Poda, Hong, Chicken mm. Enklast är nog dock Railey West (ligger på fastlandet) dit går longtail båtarna ofta, samma sak tillbaka, så snart det finns tillräckligt med passagerare så går båten tillbaka. På övriga öar är det ofta så att man bestämmer en tid för att bli hämtad, blir inte så flexibelt.

Från Railey West går det att promenera till Railey East och vidare till Phranang beach och Phranang cave.

Kolla gärna in mitt album från Thailand 2009. vi var där 4 veckor och av dom 1 vecka i Ao Nang. Finns en film därifrån också.

http://www.reseguiden.se/forum/resor/koh-samui-ao-nang-och-bangkok-mars-april-2009-2370

V g restauranger säger jag bara en sak, SKALDJUR. Fantastiskt gott. Har egentligen inget bra restaurangtips, vi var på olika restauranger vid varje måltid vi åt ute.

Trevlig resa!