Sawgrass mills med barn?

Av Anne74
16 aug. 2011 14:35
Visningar: 6514
Kommer besöka Sawgrass mills på vår USA-resa nästa sommar. "Problemet" är att vi har 5 barn i åldrarna 4-13 år med oss. Är det någon som vet om det finns någon "barnvänlig" aktivitet där eller i närheten (typ lekpark, museum, eller dyl). Jag har förstått att det fanns nåt jättebra anpassat för barn inne på outleten tidigare men att det lagt ner. Och så nästa fråga; förutom att det finns ett stort utbud av kläder; är det fortfarande billigt?
16 aug. 2011 14:55
Hej!
Jag har aldrig varit där men väl på andra outlets i Florida. Jag tror inte du behöver vara orolig för att det inte skall vara billigt! Allt är billigare än i Sverige hur som helst :)

Ett tips för att om möjligt kunna fynda ännu mer är att du reggar dig på deras hemsida för extra rabatter:

https://www.simon.com/register.aspx

Där det krävs USA-adress är det bara att använda hotellets adress för att komma runt det.
Ibland kan du få 10-20% extra rabatt på det redan nedsatta priset :)
16 aug. 2011 15:56
Citerat från anne74:
Kommer besöka Sawgrass mills på vår USA-resa nästa sommar. "Problemet" är att vi har 5 barn i åldrarna 4-13 år med oss. Är det någon som vet om det finns någon "barnvänlig" aktivitet där eller i närheten (typ lekpark, museum, eller dyl). Jag har förstått att det fanns nåt jättebra anpassat för barn inne på outleten tidigare men att det lagt ner. Och så nästa fråga; förutom att det finns ett stort utbud av kläder; är det fortfarande billigt?
Hej! Det finns en lekplats utanför Rainforest Café (vid flaggan på kartan) http://www.simon.com/assets/mall/1262/floorplans/1262_floorplan.pdf , men det är inte så att man lämnar barnen där och går i affärer själv! Man lämnar ALDRIG barn utan uppsikt i USA, folk blir närmast hysteriska bara deras barn kommit utom synhåll en stund.

Barnen får gå (åka) med i affärerna helt enkelt, finns mycket även för barn att titta på, så får man göra avbrott för mat och lite lek om det behövs. Finns någon vuxen i sällskapet som inte är så shoppingintresserad kanske denne kan "passa" barnen en stund vid lekplatsen.

Det är ofta otroligt billigt, tyvärr stängde Levi's sin outlet där för några år sen men de har nyligen öppnat igen, så det går åter att fynda Levi's för ett par hundra även på Sawgrass Mills.

Det har tidigare funnits (det är ju inte säkert det gör det nu) reklambrochyrer som man hittade på t.ex.hotell (finns i regel stora ställ med massor av broschyrer) och på baksidan av dessa fanns (finns) en kupong som man lämnar i informationen på Sawgrass Mills så får man en massa rabattkuponger att använda i butikerna.
Av Katrinl
16 aug. 2011 16:23
Jag var där i Juli och JA, det är billigt. Men det är ju märkeskläder och man bör nog uppskatta just det för att tycka att det är billigt. Jag köpte Lewisjeans för 130-290 kronor och dottern köpte converse från 160 (rea på outletpris. Ord. pris var runt 49 dollar) Det finns en biograf och även en klättervägg. Du kan leta efter mer info på http://www.simon.com/mall/malldirectory.aspx?id=1262 . Glöm inte att äta på Cheesecake factory. Man kan få vänta några minuter på bord, men god mat ( Ja de har vanlig mat) och mängder av smaskiga cheesecakes. Och ta en karta när ni kommer, det behövs...
16 aug. 2011 16:33
Helt rätt det Katrini skriver - det är märkeskläder och därför blir det ju inte "snorbilligt" a la Ullared... Men billigt för att vara märke :D

Sen har de ju lite egna för oss obekanta märken.
16 aug. 2011 17:16
Lite jag kommer ihåg såhär direkt:
Timberland kortärmade skjortor och Pikétröjor.
Tommy Hillfiger pikétröjor.
Kenneth Cole & Hillfiger livremmar.
Miami Dolphins Hoodtröjor och sweatshirts.
Levi's T-shirts.
Allt för 7-12 dollar styck.
Levi's, Lee jeans $25-34. Andra Jeans fr. $10.

Tycker faktiskt det är snorbilligt i USA och i motsats till Ge Kå's så hittar jag massor att köpa där ;-)
Av Jimmieh
16 aug. 2011 17:21
Var där förra sommaren med min son som då var 6 år. Handlade massa Levis och Lee jeans till han och hans syster för 6-10 dollar. Kommer tyvärr inte ihåg vad butiken hette, men den påminde lite om "Ross"

Köpte Redken shampo och balsam till frun, ett paket med 1 liter av varje för 29.90 dollar.

Och som tidigare skribenter har skrivit, jeans för 250-350 kroner som du får köpa för över 1000-lappen här hemma. Jag köpte "New Balance" skor till mig. Något jag måste betala 1000-1300 kroner för i sverige koster mig 200-400 kroner där.

Man kan göra riktigt bra fynd på reakläder hos de stora, jag köpte en Hilfiger klänning till dottern för 60 kroner samt t-shirt och linnen till frun på Banana Republic för 50-70 kroner.

Vet inte om du har varit i florida innan men, det är väldigt varmt och luftfuktigheten sliter väldigt på barnen.
Min son sitter aldrig still här hemma, men han blev väldigt sliten där borta.
Men det slipper ni ju inne i varuhuset :)
Kom ihåg var ni parkerar bilen, för det är stort. Jag tyckte jag hade kontroll vad jag hade parkerat, men det hade jag inte helt :)
Jag skulle nog gått samlad "flock" där inne. Det är stort och väldigt mycke folk.
16 aug. 2011 17:30
Citerat från jimmieh:
Var där förra sommaren med min son som då var 6 år. Handlade massa Levis och Lee jeans till han och hans syster för 6-10 dollar. Kommer tyvärr inte ihåg vad butiken hette, men den påminde lite om "Ross"
Kanske kan vara Burlington Coat Factory eller VF Outlet? Där kan man verkligen fynda :-)
Av Jimmieh
16 aug. 2011 17:55
Floridasidanse

Gick in och tittade på lite bilder på internet och du har nog rätt om VF Outlet. Känns lite "öb" men man kan göra väldigt bra fynd, särskilt till barnen.
Av Familyb
16 aug. 2011 22:31
Räkna med heldag på Sawgrass, våra grabbar har varit där ialla möjliga åldrar... och lekplatsen utanför Rainforest brukar vara uppskattad att leka av sig i, också bra när man ska käka lunch på food-courten alla kan få de den vill så möts man i mitten där borden är och käkar tillsamans, funkar riktigt bra när alla vill äta olika. :) Det där om att Converse skulle kosta 49USD stämmer inte riktigt, standardmodeller brukar ligga på 29.95 USD. Jag rekomenderar verkligen att handal skor, alla sorters skor när ni är där till hela familjen, tex DC till barnen ligger på 40-50 USD vilket är mindre än hälften vad de kostar hemma. Crocs, Converse, Löpskor, Skechers, flip-flops ja allt är billigt, Bra underkläder hittar man på Maidenform ute på Sawgrass, ex en BH som på NK kostar 400SEK ligger på 20-25USD. Håller med tidigare inlägg om att komma ihåg var ni ställt bilen... tex vid utgång 3... står en gigantisk stor blå 3:a direkt utanför entren för att man inte ska missa var man gick in. :) Lycka till i shopping djungeln!
Av Jimmieh
17 aug. 2011 08:04
Till mitt försvar - numret som stod där vi gick in, fanns inte inne när vi skulle ut :)
Man glömmer fort vart man gick in när man väl är inne i gallerian.
Av Anne74
17 aug. 2011 19:16
Tack för alla superbra svar! Nu "suger det i shoppingtarmen" kan jag lova! Vill förtydliga att vi abslout inte tänkt lämna våra barn ensamma någonstans men vi är totalt 6 vuxna också så jag tänkte att vi kunde turas om med shopping och ev göra nåt annat med barnen. Lär hänga på Reseguiden i 10 månader nu för här verkar tipsen aldrig ta slut och det är ju suveränt för mig som aldrig rest så här långt förut ;-)
17 aug. 2011 20:53
Med tanke på det du skriver om att "absolut inte lämna barnen ensamma" så kan jag inte låta bli att go offtopic med anledning av dagens A-blad om kvinnan som lämnade barnvagnen utanför tacostället när hon gick in för att köpa med sig mat.

D v s det är bäst att du håller ungarna i handen hela tiden! :O Annars kan det bli en lång semester!